Vezetői felmérés 2020

A Világgazdasági Fórum 25 éve minden évben, 140 országban elkészíti Versenyképességi Felmérését. Idén a magyar résztanulmány elkészítése a KOPINT-TÁRKI és az MGYOSZ együttműködésében valósul meg, annak érdekében, hogy a kutatás minél szélesebb körben érje el a vállalkozásokat. Kérjük, a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a felmérés elkészítéséhez!

"Tisztelt Vállalatvezető Asszony/Úr!
A Világgazdasági Fórum 25 éve minden évben, 140 országban elkészíti Versenyképességi Felmérését (Global Competitiveness Report). Ennek alapját minden országban egy, a vállalatok körében végzett felmérés jelenti. A Világgazdasági Fórum magyar közreműködője ebben a témában a KOPINT-TÁRKI Konjunktúrakutató Zrt, az MGYOSZ régi partnere. 2020-ban a magyar résztanulmány elkészítése a KOPINT-TÁRKI és az MGYOSZ együttműködésében valósul meg, hisz rendkívül fontos, hogy a kutatás megalapozott eredményeken alapuljon és minél szélesebb körben érje el a vállalkozásokat, mert csak így lehet objektíven értékelni az ország versenyképességét nemzetközi környezetben.
Most arra szeretnénk kérni Önt, az alábbi linken található magyar nyelvű kérdőív kitöltésével járuljon hozzá a Felmérés elkészítéséhez.
https://weforum.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5orC2BijsTVeGmF"v A kérdőív kitöltése kb. 20-30 percet vesz igénybe, abbahagyható és később folytatható. A felmérés anonim, a mindenkori GDPR szabályoknak megfelel, erről részleteket a linken talál.
Amennyiben igényét jelzi a balint@mgyosz.hu
címen, a Felmérés elküldése után küldünk Önnek egy példányt a magyarországi résztanulmányból, amelyet honlapunkon is közzéteszünk.
Amennyiben bármilyen kérdése van a Felmérés részleteit illetően, a Világgazdasági Fórum illetékesei a linken található elérhetőségeken állnak az Önök rendelkezésére.
Előre is köszönöm, hogy segíti az MGYOSZ és partnereinek munkáját, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a magyar vállalatok véleménye minél nagyobb súllyal jelenhessen meg a globális kutatásban.

Köszönettel:

Wimmer István
főtitkár
Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége"


Tetszett a cikk?