Akkumulátoros hordozási segédeszköz

Ahogy az első akkus csavarhúzók alapvetően megváltoztatták a munkafolyamatokat, a Nemo Power Tools is meg akarja változtatni a munka világát a szabadalmaztatott Grabo vákuumos kézi szívó sorozattal. 

Akinek naponta üveg, fa vagy egyéb anyagokat, lemezeket kell emelnie, az meg fog lepődni, hogy az eT-Grabo-NemoPro segítségével milyen egyszerűen és ergonomikusan lehet megragadni a különböző minőségű felületeket. Ez a korábbi Grabo készülék továbbfejlesztése, amely folyamatos professzionális használatra készült. Jellemzői: karcsúbb és ergonomikusabb fogantyú, digitális nyomáskijelző, a szívóerő automatikus szabályozása a vákuum fenntartása érdekében. Az Eurotech kínálatában megtalálható a professzionális szerszám, valamint a Grabo legújabb kézi emelőterméke: az eT-Grabo-Otto sima felületekhez.

A felülettől és a rögzítési ponttól függően az eT-Grabo-NemoPro akár 170 kg-ot is elbír. Üvegből, fémből, fából, természetes kőből, betonból, gipszkartonból, kerámiából, vinilből és más anyagokból készült sima, texturált, porózus és még nedves felületekre is tapad.

A sokoldalú készüléket praktikus táskában szállítják akkumulátorral és többféle adapterrel a különböző országok számára.

forrás: dds


Tetszett a cikk?