Emelje új szintre a CNC munkákat a Yeti Trend CNC SmartBench segítségével

A SmartBench, a YetiTool & Trend szabadalmaztatott, nagy formátumú CNC routerével, akár beépítéskor, a helyszínen végezhet CNC megmunkálásokat. Bemutatjuk a világ első ipari, hordozható, 3D CNC routerét. A CNC SmartBench nagy sebességet és pontosságot biztosít számos munkához, lehetővé teszi bonyolult formák létrehozását és vágását elképesztő pontossággal.

A terv elkészítése után újra és újra megismételhetjük a munkát, így tökéletes a véglegesített tervek reprodukálásához, amelyeket a későbbi munkák során bármikor újra betölthetünk és a kívánt terméket legyárthatjuk. A +/- 0,5 mm-es pontossággal nemcsak a tökéletes illeszkedést érhetjük el, hanem a veszteséget is minimalizálhatjuk. A SmartBench a világ első hordozható 3 tengelyes valódi CNC routere, amely nyomtatási és vágási képességgel rendelkezik. A kész terveket számítógépről, wifin keresztül, vagy pendrive-ról is rátölthetjük az eszközre.

Maga a gép egy egyszerű érintőképernyős egységgel rendelkezik. A SmartBench használata egyszerű, a kezdeti beállítástól a tervek létrehozásáig, tárolásáig. A CNC szabványos G-Code fájlból működik, amely könnyen megtanulható, rendkívül intuitív szoftverrel rendelkezik, amely nem igényel speciális ismereteket. A SmartBench nem csak egyszerűen beállítható – mindössze három percet vesz igénybe az elejétől a végéig –, de kompakt is, amennyiben már nem használjuk egyszerűen és gyorsan elcsomagolható.

Bár egy teljes 8×4-es lapot is képes kezelni, a Smartbench kényelmesen elfér egy kisteherautóban vagy kombiban szállítás céljából. A CNC ára a cikk írásakor, az aktuális euró árfolyamon átszámítva, úgy 2,7 millió forint. További részleteket megtudhat, ha ellátogat a forgalmazó oldalára.

Forrás és képek: https://www.trend-eu.com


Tetszett a cikk?