Multifunkciós akkus csavarozók

A Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional és a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional akkus ütvecsavarozók használatakor a szakemberek már két sebesség és használati mód (ütvecsavarozás, egyszerű csavarozás) közül választhatnak. A két új, lítiumion-akkumulátorral ellátott, nagy teljesítményű kéziszerszám így csavarbehajtásra és fúrásra egyaránt alkalmas. A készülékek mindössze 177 mm hosszúak, ami kategóriájukban egyedülállóan kis méretnek számít, ugyanakkor rendkívül erőteljesek és gyorsak, különösen fej fölött, illetve szűk helyeken végzett munkák esetében. Forgatónyomatékuk kiemelkedő, 150, illetve 160 Nm.

Praktikus kiegészítők
A nehezen elérhető helyeken végzett kényelmes munka érdekében a Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional és a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional beépített világítógyűrűt tartalmaz három LED-del, amely a készülékek bármilyen pozíciója esetén jó világítást biztosít a sötét területeken. Az akasztónyelv segítségével a kéziszerszámok övhöz rögzíthetők, így akkor is kéznél vannak, ha például létrán vagy állványzaton dolgozunk.

Hosszú működési idő

A Bosch szerszámok 3,0 Ah-s Prémium lítiumion-akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek kivételesen hosszú működési időt biztosítanak. Az akkumulátor energiaszintjét LED-es töltöttségjelző mutatja, ezáltal maximális hatékonyságot érhetünk el, miközben időt takarítunk meg, illetve elkerüljük a fölösleges töltéseket.

Hosszú élettartamú Prémium lítiumion-akkumulátorok
A Bosch Prémium akkumulátorok hosszú élettartamát az elektronikus cellavédelem (ECP) garantálja, amely védi az akkut a túlterhelés, a túlhevülés és a mélykisülés ellen. Továbbá nincs memóriaeff ektus: az akkumulátorok több hónapos kihagyás után is használatra készen állnak. A Bosch-készülékekhez 45 perces töltő jár tartozékként. A „Hyper-Charge” technológia teszi lehetővé, hogy a hivatalos töltési idő felével is 75 százalékos töltöttségi szintet érjünk el.


A Bosch új multifunkciós, akkus ütvecsavarozói december óta kaphatók a szakkereskedésekben. A két 3,0 Ah-s Prémium lítiumion-akkumulátorral és gyorstöltővel árusított Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional 101 000 Ft, míg a GDR 18 V-LI MF Professional 111 000 Ft ajánlott nettó fogyasztói áron vásárolható meg.


Tetszett a cikk?