Élzárás otthon mesterfokon

A cég a veszprémi telephelyén több alkalommal is rendezett gépbemutatókat, ahol a vásárlók megtekinthették ezeket a gépeket működés közben. A gépek bemutatását nagy siker koronázta. Számos asztalosnak keltették fel a figyelmét az elérhető áron kapható, egyenes és íves munkadarabok élzárására egyaránt alkalmas berendezések.
A gépek működtetése hihetetlenül egyszerű, mindemellett gyors és precíz munkavégzést biztosítanak. Az öntött alumínium ragasztótartálynak köszönhetően akár 10 percen belül is elérik az optimális üzemi hőfokot, így várakozási idő nélkül szinte azonnal tudunk dolgozni. A kívánt hőmérsékletet többféleképpen is be tudjuk állítani, manuális kézi kapcsoló vagy digitális kapcsoló segítségével. A digitális kijelzővel ellátott gép programozható, így többféle hőfokot tudunk vele beállítani 0,5 fok pontossággal, melyet kikapcsoláskor a gép megjegyez. Ez a különböző olvadáspontú ragasztók esetén hatalmas segítséget jelent, mivel csak ki kell választani a ragasztó fajtáját, és a gép azt az optimális hőfokra hevíti fel. A melegítőtartály a beállított hőfok elérésekor automatikusan lekapcsol, így energiát takarít meg, és amint a ragasztó pár fokot veszít a hőjéből, az automatikusan visszakapcsol, és ismét az optimális fokra melegíti. Íves élzárásnál a vastagabb ABS könnyebb hajlításához a ragasztás előtti meleg levegő befújásával precízebb élkövetést biztosít. 0,3 mm-től egészen 3 mm vastagságú élzáró közül választhatunk, 10 mm-től 60 mm szélességű anyaghoz. A gépek többféleképpen is képesek az ömledékragasztót felhordani, választható, hogy a munkadarabra vagy az élzáróra.
A KZM 3 típusú gép asztalába egy elektromos érzékelő is be van építve, mely az anyag elhaladását követően jelet küld egy automata pneumatikus pengének, ami 7-8 bar nyomással működtethető, és amely tökéletes pontossággal méretre vágja az élzáró anyagot. A gépek biztonsági kuplunggal vannak ellátva, mely a nem megfelelő hőfok választásánál, illetve enyv feloldásánál biztosítja az előtolás kikapcsolását, megakadályozva ezzel a gép károsodását. A gépek karbantartási igénye minimális. A Fa Elefánt Kft. által forgalmazott élzárók a kedvező ár-érték arányának köszönhetően messzemenőleg Magyarország egyik legjobb, leggazdaságosabb és legkeresettebb gépei.

 

 

 


Fa Elefánt Kft.
8200 Veszprém, Budapest u. 54.
Tel./fax: 88/404-519.
Mobil: 20/944-4408.
www.faipar.com, info@faelefant.hu


Tetszett a cikk?