Kiváló élzárás | megfizethető áron

A berendezés optimális minden élanyaghoz, élfa, melamin, PVC, ABS és élfurnérok felrakására is. Lehet szó tekercses vagy szálanyagos kiszerelésről, olvadék, illetve PU ragasztóról, az élzáró precízen, hatékonyan használható. A gép előtolása 18–25 m/perc között változtatható, és 0,4–20 mm élanyag-vastagság alkalmazható 8–60 mm vastagságú alkatrészekhez.

A KAL 210 kifejlesztésénél szem előtt tartották a  termelékenységet és az egyszerű,felhasználóbarát  kezelhetőséget. – Ilyen funkció például, hogy az  élanyagvastagság automatikusan átállítható 0,4 mm-ről 2 mm-re. – A vezérlőpanelen emellett számos más beállított funkció is pár gombnyomással adott helyzetben előhívható. A precíz megmunkálásról a választható négymotoros maróegységek gondoskodnak, melyek után a különböző szintbemunkáló aggregátok garantálják a kiváló felületi minőséget. A beépített maróegységeknek köszönhetően olyan anyagok esetében is tökéletes felületet kaphatunk, melyek fokozottan hajlamosak a kipattogzásra. Az élzáró gép sokoldalú alkalmazhatóságát tovább növeli, hogy kívánságra a gép nútolási funkcióval is felszerelhető, mellyel akár nagyobb nútkeresztmetszetek is kimarhatók.

A nagy teljesítménnyel rendelkező berendezés, mely akár több műszakos munkarendben használható,  energiafelhasználását is optimalizálták. Energiatakarékos működéséről a korszerű I System szerszámok, a stand by funkció és a passzív hűtési rendszer gondoskodik, így a berendezésnek a nyári melegben sincs szüksége a   légkondicionált helyiségre a precíz élzáráshoz.

Annak érdekében, hogy a gép adta összes lehetőséget a felhasználók maximálisan kihasználhassák, a KAL 210 automata élzáró gépet power control system PC22-es vezérléssel látták el, ami a gép hatékonyságáról és egyszerű programozhatóságáról gondoskodik. Ennek köszönhetően az élzáró gép az XP operációs rendszerrel is kompatibilis, áttekinthető grafikus támogatással rendelkezik, a beépített
USB-porton keresztül adatokkal egyszerűen feltölthető. A gép diagnosztikai rendszerrel is kiegészíthető, mely segíti a gyors hibaelhárítást. A WoodScout diagnosztikai rendszer felhasználóbarátságát jól tükrözi, hogy a kijelzőről közvetlen leolvasható bármilyen hibaüzenet és a hiba direkt módon orvosolható. Emellett ha szükséges, a Homag internetes segítségnyújtást ad a minél gyorsabb hibaelhárításhoz.
 

 

 


Lignomat Kft.
9700 Szombathely, Zanati u. 51.
Tel.: 94/900-050.
www.lignomat.hu


Tetszett a cikk?