Új gép a Milwaukee M18 | termékcsaládjában

A Milwaukee új gépe a C18 HZ típusjelű egykezes univerzális fűrész. A gép gyakorlatilag a 2009-ben piacra dobott, hihetetlenül sikeres C12 HZ típus nagyobb „testvére", megtartva annak kiegyensúlyozottságát, könnyű kezelhetőségét, az egykezes használatból fakadó minden előnyét, kiegészítve a 18 voltos motor által biztosított sokkal nagyobb vágási teljesítménnyel.

De miért használjuk a C18 HZ-t, ha van már szablyafűrészünk? Ez a kérdés az a kulcskérdés, ami miatt ezt az új gépet kifejlesztették. A szablyafűrésszel összehasonlítva a gépnek két nagy előnye van: az egyik az egykezes használat lehetősége (ez nagyon nem mindegy, ha a másik kezünkkel a tetőn kapaszkodunk!), a másik pedig az, hogy a gép sokkal rövidebb, mint a szablyafűrész, ezért olyan helyeken is vághatunk vele, ahol a hosszú szablyafűrész egyszerűen nem fér el. Ezen túl az ideális alkalmazásokat az alsó táblázatban foglaltuk össze.

Látjuk hát, hogy hol az új gép helye az elektromos kéziszerszámok palettáján - és most lássuk azokat a speciális előnyöket, ami miatt igazán jó választás a C18 HZ. Az erőteljes motor 3000-es percenkénti löketszám mellett fa, fém és műanyag, gipszkarton vagy kombinált anyagok vágásához egyaránt elég erőt biztosít. A C18 HZ-t kettős kiegyensúlyozottságú vibrációcsökkentő hajtóművel látták el, és ennek köszönhetően a legkisebb vibrációval rendelkező 18 voltos fűrészgép a piacon.
Az alacsony vibrációnak köszönhetően a géppel hosszú időn keresztül dolgozhatunk, de a hosszú munkához szükséges a hosszú működési idejű akkumulátor is. A hosszabb munka is kényelmesen végezhető, ezt a gép markolatán elhelyezett Softgrip puha fogantyúbevonat biztosítja. A kényelmi szolgáltatásokat a munkadarab és a vágási felület megvilágítását biztosító LED-fény egészíti ki.
Végül, de nem utolsósorban az is nagyon fontos, hogy a C18 HZ mind 1,5 Ah, mind 3,0 Ah kapacitású akkumulátorral kapható, így a vásárló a pénzéért a számára optimális gépet választhatja mind a gép súlyát, mind az árát illetően.






www.milwaukeetool.hu


Tetszett a cikk?