SYSTAINER: új design, új funkciók


Az 1-es és 2-es mérethez elérhető kiegészítő fogantyúval a T-LOC függőlegesen is vihető

A Festool 1993-ban a SYSTAINER piacra dobásával forradalmasította az akkor még kartondobozokban és szerszámosládákban gondolkodó mesteremberek világát. A SYSTAINER egy mozaikszó az angol System (=rendszer) és Container (=tároló) szavakból, arra utal, hogy segítségével a gépeket, tartozékokat és a fogyóanyagokat rendszerezetten eltárolhatjuk, és bárhová kényelmesen magunkkal vihetjük. Az elmúlt években a SYSTAINER széles körben elterjedt más gyártóknál is és bizonyította praktikusságát, valamint, hogy használójának profi megjelenést kölcsönöz, ha a helyszínen, az ügyfelénél dolgozik. A Festool most kifejlesztette a SYSTAINER-ek új generációját: az új SYSTAINER T-LOC-ot.

Nyitás, zárás és összekapcsolás –
mindezt egyetlen mozdulattal

A T-LOC elnevezés a SYSTAINER formájából és a működési elvéből jön. A fő kezelőelem T-formájú, a LOC pedig a nyitás (Lock), zárás (Open) és összekapcsolás (Connect) szavak angol megfelelőinek rövidítéséből áll össze. Ezzel a központi kezelőelemmel a fenti három művelet egyetlen kézmozdulattal kivitelezhető. Így nagyon gyorsan magunkhoz vehetjük a SYSTAINER tartalmát, még akkor is, ha több SYSTAINER össze van egymással kapcsolva. Míg az előző generációnál négy kis csattal kellett a nyitást, a zárást és az összekapcsolást végezni, addig az új generációnál mindez egyetlen központi elemmel gyorsan és kényelmesen lehetséges.


Kompatibilis az előző SYSTAINER generációval

Már megszokott módon az új Festool SYSTAINER-ek is egymásra rakodhatók és illenek a Festool rendszerébe: elhelyezhető minden Sys-Doc-kal rendelkező CT-elszívómobilon, összekapcsolható az előző SYSTAINER generációval, illik a Systainer-Port-ba, a görgős keretre és az új WCR 1000 Workcenter-be is. Az új T-LOC SYSTAINER rendelkezik egy feliratmezővel is, ahol névjegyünket vagy egy egyénileg készített címkét helyezhetünk el. Ez nemcsak professzionális megjelenést kölcsönöz ügyfeleink szemében, de a különböző SYSTAINER-ek és tulajdonosuk beazonosítását is megkönnyítik. Ez különösen akkor előnyös, ha egy ügyfélnél egyszerre többen dolgoznak, és mindenki a saját Festool gépével dolgozik. A www. festool.hu oldalon előre elkészített minta címkék segítségével, saját, személyes címkéjét is megtervezheti.
Ugyanilyen praktikus a kiegészítő fogantyú, amivel a T-LOC függőlegesen is vihető. Az ütésálló ABS anyag a T-LOC-ot robusztussá teszi, a lekerekített sarkok pedig védenek a sérülések ellen.
Az SYSTAINER T-LOC 2010 szeptemberétől leváltja az előző SYSTAINER generáció SYS 1, SYS 2 és SYS 3 méreteit.


 

www.festool.hu


Tetszett a cikk?