A helyszíni szerelésre fejlesztve


DCK210S2 Combo készlet

A DeWalt mérnökeinek több ezer órás munkájának eredménye a 10,8 V-os rendszer. Fejlesztőcsapatuk 300 helyszínre látogat el a világon, hogy megtudja felhasználóinak mire van szüksége az egyszerűbb és gyorsabb munkához. A fejlesztőmunka eredményeként született meg az új 10,8 V-os kategória, mely tökéletesen kompakt, nagy teljesítménnyel és kis tömeggel rendelkezik. Emellett az elektronikai vezérlésnek köszönhetően üzembiztos megoldást biztosít a legextrább körülmények között is.
A fúrógép, a csavarbehajtó és az ütvecsavarozó egyaránt a helyszíni munkáknál támasztott követelmények szerint került kifejlesztésre. Kompakt méretekkel, hatékony teljesítménnyel és ergonomikus kialakítással rendelkeznek. A T kialakítású markolatú és a kiegyensúlyozott, könnyű kisgépek a napi használat során sem nehezítik a sokszor kényelmetlen testhelyzetben elvégzendő helyszíni beszereléseket. Az akkumulátorok Li-ion technológiája hosszú felhasználhatóságot, míg a 40 perces gyorstöltő rövid töltési időt eredményez. Az egyes készülékek egyedileg is megvásárolhatók, melyekhez 2 db akkumulátort és egy töltőt adnak egy hordtáskával kiegészítve.

A DCD710S2 fúrógép két sebességfokozatban (0–400 /1500 1/min) állítható, változtatható forgásirányú és 15+1 nyomatékfokozattal bír. A gyorstokmánya 1,5–10 mm átmérőig állítható és fába 20 mm átmérőjű furat vagy 80 mm hoszszúságú csavar hajtható be anélkül,hogy a motor lefojtaná. A fém hajtóműve hatékony erőátvitelt, jó hőelvezetést és hosszú élettartamot biztosít a kézi kisgépnek. A sötét helyeken végezendő munkákat a LED-es megvilágítás segíti.


DCK211S2 Combo készlet

A DCF610S2 csavarbehajtó 6–80 mm hosszúságú csavarok behajtására alkalmas, így a legkülönbözőbb, széles körben használható. Az adott csavarozási műveletekhez könnyen választhatunk optimális nyomatékot, hiszen az 15 fokozatban állítható. A csavarbehajtó „drop-in” kialakítású 14”-os belső hatszög bit tokmányába 20 mm-es behajtóheggyel használható, melyek szükség szerint könnyedén, egy mozdulattal cserélhetők. A munkafelület optimális megvilágításáról a körkörösen elhelyezett 3 LED égő gondoskodik, kizárva a bit árnyékhatását. A csavarbehajtó szintén fém hajtóművel rendelkezik, mely biztosítja a hosszú élettartamot és a hatékony erőátvitelt.

A DCF815S2 ütvecsavarozó 107 Nm nyomatékkal büszkélkedhet és ¼”-os belső hatszög „drop-in” bittokmánnyal rendelkezik. Kialakításának köszönhetően lehetővé teszi az igen szűk helyeken történő munkavégzést is, hiszen kompakt méretekkel bír, a gép fejhossza mindössze 135 mm. A teljesítmény maximális átvitelét a fém hajtómű biztosítja, és emellett a munkavégzéskor keletkező hőt is hatékonyan elvezeti. A munkafelület tökéletes megvilágításáról a csavarbehajtónál is alkalmazott megoldás, a 120 fokos szögben elhelyezett három LED gondoskodik.


DCL510N-XJ LED-munkalámpa

A termékcsalád praktikus kiegészítője a kompakt felépítésű DCL510N LED munkalámpa. A lámpafej vízszintesen 180°-ban forgatható, függőleges irányban pedig racsnisan 180°-ban állítható. A magas szabadságfokú beállítás biztosítja a megfelelő irányú megvilágítást akár a sötét sarkokban is. A lámpa övcsipeszes kialakítása mellett mágneses rögzítésre is lehetőséget ad, de talpára állítva is használható. Az új 10,8 V-os Li-ion Sub Compact termékek külön-külön is megvásárolhatók, de a a DeWalt kétféle kedvező árfekvésű Combo csomagot is ajánl az érdeklődőknek.

A DCK210S2 Combo készlet tartalmaz egy DCF610S2 csavarbehajtót, egy DCF815S2 ütvecsavarozót, két 10,8 V-os,1,3 Ah-ás akkumulátort, egy töltőt, mindezt egy praktikus hordtáskában. A másik DCK211S2 Combo készlet,  mely egy DCD710S2 fúrógépet, egy DCF815S2 ütvecsavarozót, 2 db akkumulátort és egy töltőt foglal magában, szintén hortáskás egységcsomagban. A két csomag közül választva kedvezőbb árfekvésben juthatunk a helyszíni munkáknál jó szolgálatot tevő kézi kisgépekhez.

 


www.dewalt.hu


Tetszett a cikk?