20 éves a Kisvakond Szaküzlet (videóval)

A fafaragó és faesztergályos kéziszerszámok tekintetében több gyártótól származó terméket is találunk az üzletben. Például a közkedvelt Tajima japán húzófűrészek széles skálája a Ligno Novum kiállításon is megtalálható volt.
A családi vállalkozást működtető Surnovszky házaspár már az üzlet megnyitásakor fő célul tűzte ki, hogy a legkorszerűbb gépeket és tartozékokat kínálják vevőik számára. Jól képzett és tapasztalt munkatársaikkal együtt tanácsokkal is segítik a vásárlóikat. Joggal büszkék mindannyian arra, hogy az első Festool Prémium szaküzletet működtetik. Nemcsak a Festool, DeWalt, Bosch és Makita gépek találhatók meg a polcokon, hanem a gépekhez szükséges tartozékok is beszerezhetőek. Emellett plusz szolgáltatás, hogy a meghibásodott gépeket az üzletben javításra leadva, rövid határidőn belül orvosolják a problémát. 
Az asztalosok egyik kedvelt és keresett márkája a DIMAR, ebből számos felsőmarót, különféle körfűrészeket és gépi szerszámokat is kínálnak. 
A Kisvakond Szaküzlet a faipari vásárok állandó kiállítója, nem volt ez másként az idei Ligno Novum szakvásáron sem. A 20 éves munkájuk értékeinek megtartásán túl az üzlet magas színvonalú működtetését a továbbiakban is garantálja a frissen megszerzett ISO 9001-2009 minősítés. A kiváló termékekről a vásárlátogatók is meggyőződhetnek a Kisvakond Szaküzlet standján, ahol szeretettel várják az érdeklődőket. 

Videó a Ligno Novumon:


Kisvakond Szaküzlet
1143 Budapest,
Mogyoródi út 6. 
  Tel.: 1/383-4129.


Tetszett a cikk?