Mi az ésszerű, innovatív és elérhető ma Magyarországon?

Fontos, hogy e két jellemzőt együtt kell vizsgálnunk, mivel két különböző méretű üzem számára nem lehet ugyanaz az optimális technológia. Éppen ezért az ANEST-nél, felhasználva több évtizedes tapasztalatunkat, kollégáink, mérnökeink szakértelmét a RACIONÁLIS INNOVÁCIÓT mint elérhető és fenntartható fejlődést tűztük ki célul. De miért is kell, hogy racionális legyen a fejlesztésünk? Ha cégünk méretéhez képest túl nagy fejlesztést vállalunk, évekig nyögni fogjuk a törlesztést és nem tudjuk maximálisan kiaknázni a technológiában rejlő lehetőségeket. Ha túl kicsit, nem lesz elég előnyünk a konkurenciával szemben…
Az alábbiakban néhány megoldást mutatunk be, a különböző üzemméreteknek megfelelően.


RECORD NT 110 TVN prisma 5 tengelyes CNC-megmunkálóközpont rugalmas ablakgyártásra

Ajtó-ablak gyártás

Ajtót és ablakot gyártani több módon is lehet. De melyik a legmegfelelőbb az Ön számára? Milyen minőséget igényel az Ön piaca? Mekkora darabszám mellett?
Csupa-csupa fontos kérdés, melyek reális, tényeken alapuló elemzése lehet a kulcs a racionális innovációhoz. Nálunk mindent megtalál a legegyszerűbb kombinált géptől az ablakgyártó marógépeken, a sarokközpontokon, a CNC-megmunkálóközpontokon át az integrált sorokig. Munkatársaink valószínűleg Magyarországon a legnagyobb hozzáértéssel bíró szaktanácsadók, akikre biztonsággal támaszkodhat az új technológia kialakításában, az ésszerűség szem előtt tartásával.


TECH Z1 CNC-megmunkálóközpont: általános bútoripari felhasználásra Korpuszok fúrása, hátfalnútmarás, solid keretszerkezetű és MDF ajtófrontok gyártása

Fúrás

Bizonyára már Ön is ízekre szedte technológiáját, hogy költségeit minimalizálni tudja. Feltűnt, hogy a fúrás mennyire idő- és kvalifikált munkaerő-igényes feladat? Fúrógépeink palettáján megtalálható az egyszerű sorozatfúrótól kezdve a különféle programozható fúró- és tiplizőközpontokon át a flexibilis CNC-megmunkálóközpontokon át a nagy teljesítményű áteresztő CNC-fúróközpontokig számos lehetőség. Biztos lehet benne, hogy e széles palettáról megtaláljuk az önnek leginkább megfelelő megoldást.

ONE TOUCH – high-tech élfóliázás kompromisszumok nélkül, extra garanciális feltételekkel






Élzárás

Bár az általunk képviselt technológia fejlesztésében Olaszországból közel 500 mérnök vesz részt, az így felhalmozott technikai tudás nem csak a nagyberuházásokat megvalósítók kiváltsága. Az SCM-csoport legkisebb élzáró gépe is ugyanazzal a szaktudással és odafigyeléssel készül. A felső kategóriás bútorgyártók számára a 60 mm feletti élzárás, a lézeres technológia, a „láthatatlan” ragasztás (slim-line), a manuális gépbeállítások elhagyása (one-touch technológia) ad lehetőséget a magasabb minőségi igények kielégítésére.

A további gépekről bővebben a galériában tájékozódhat


Anest Csoport
2131 Göd, Pesti út 49.
Tel.: (27) 345-292.
www.anest.hu


Tetszett a cikk?