Csendes és hatékony | élmegmunkálás (videóval)

Így a kiválasztható szélességtől függően akár szerszámcsere nélkül is megoldható a 18–105 mm-es megmunkálási magasság. A WhisperCut 100 és 125 mm-es átmérőben egyaránt rendelhető, ezért szinte minden élmegmunkáló gépen alkalmazható.
A fejlesztés során mind a szerszám tömegének, mind a forgácsolási zajszint csökkentésére is figyelmet fordítottak. Az alumínium szerszámtest miatt tömege csaknem fele a hasonló paraméterekkel bíró acélhordozójú élmegmunkáló szerszámokhoz képest, és a döntött cserélhető lapkákkal felszerelt élmaróval a forgácsolási művelet zajszintje akár 5 dB-lel is lecsökken. Az optimális forgácsolást és a kiváló megmunkálási felületet a döntött forgácsolóél és a Leitz méltán népszerű DFC forgácstér-kialakítása biztosítja, melynek a forgácslevezetése 95%-os hatékonyságú.
Az osztott, ferde élű cserelapkás kivitelnek a további nagy előnye, hogy a lapkák sérülése esetén cseréjük egyszerűen megoldható, továbbá 1-2 alkalommal az élezhetőségük is biztosított. A nagy kopásállóságú szerszámot kifejezetten a nagy igénybevételekre fejlesztették ki, így az extra kemény anyagok élmegmunkálására is kiválóan alkalmas.

A vásárdíjas szerszámról az alábbiakban videó is megtekinthető:


hirdetés
/>

 


Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Tetszett a cikk?