A legerősebb C-széria valaha


A legerősebb C-széria valaha – Li-ion technológiával és EC-TEC motorral

Az új koncepció az EC-TEC motortechnológia és a Li-Ion akkumulátorok összjátékának köszönhetően az új akkus fúró-csavarbehajtót még könnyebbé, még erősebbé és tartósabbá teszi. A Festool két kivitelt kínál: a C 12-t 10,8 voltos Li-ion akkumulátorral – egy különösen könnyű, kezes és kompakt akkus fúró-csavarbehajtó. Még több erőt szolgáltat a C15, mely 14,4 voltos Li-ion akkumulátorokkal működik.

A legmodernebb EC-TEC motortechnológia

A Festool által kifejlesztett és gyártott EC-TEC motortechnológia a szénkefe nélküli, elektrokommutátoros motorjával az extrém robusztusság, a gondozásmentesség és a hosszú élettartam szinonimája. Ennél a motortípusnál kevesebb energia veszik el, így hatékonyságának köszönhetően az új EC-TEC motor még erősebb és még tovább bírja egy feltöltéssel. Párosítva az intelligens motormenedzsmenttel, az erő mindig kontrollált keretek között válik teljesítménnyé, és gondoskodik a hosszú élettartamról és a költséghatékonyságról.
Li-ion akkumu-látorokkal együtt egy igazán hatékony kombináció jön létre. Különösen időtakarékos megoldás a „Memory-kapcsoló”, mely megjegyzi a beállított nyomatékot. Ha átváltunk csavarozásról fúrásra, automatikusan a maximális erőre kapcsol az elektronika, utána ha visszaváltunk csavarozásra, a „Memory-kapcsoló”-nak köszönhetően nem kell újból beállítani a kívánt nyomatékot.


Könnyű, kompakt építésmód. A karcsú, Softgrip bevonatú fogantyú és a tökéletes súlypont megkönnyítik a munkát minden pozícióban


Meggyőző ergonómia, alacsony súly


Az új akkus fúró-csavarbehajtó könnyű és kompakt építésmódja biztosítja a fúrást és csavarbehajtást nehezen elérhető helyeken is: a karcsú, Softgrip bevonatú fogantyú és a tökéletes súlypont megkönnyítik a munkát minden pozícióban. Az új C-széria a legkisebb részletekig átgondolt tervezés. Például a kapcsoló könnyedén kezelhető jobb- vagy balkezesek számára egyaránt. Már a kapcsoló enyhe érintésére bekapcsol a LED-fény, és így biztosítja a pontos munkát – rosszul megvilágított helyeken is. Egy nemesacélból készült, állítható övcsattal az akkus fúró-csavarbehajtót kényelmesen lehet az övön rögzíteni.

C 12/C 15 a rendszerben

A FastFix-rendszer igazi sokoldalúságot garantál. Villámgyorsan levehető a fúrótokmány, hogy különböző kiegészítőket rakhassunk fel: a bevált CENTROTEC-szerszámtokmányt, a szög- és excenterelőtétet, a mélységütközőt vagy a standard fúrótokmányt. A CENTROTEC rendszertartozékok széles választéka a C-széria számára is rendelkezésre áll fúráshoz, csavarbehajtáshoz, süllyesztéshez és számos más alkalmazáshoz.

A C 12/C 15 elnyerte a nemzetközi iF Design Award 2010 kitüntetését

 

 

Tökéletes alkotás

A C 12/C 15 elnyerte a nemzetközi „iF Design Award 2010” kitüntetését. A Festool kizárólag Németországban gyártja az új akkus fúró-csavarbehajtóit és egyetlen gyártóként 3 év garanciát vállal (regisztráció esetén) nemcsak a gépre magára, de az akkumulátorokra és a töltőkészülékre is.
További információ a www.festool.hu oldalon olvasható.


Tooltechnic System Kft.
1186 Budapest, Besence u. 8.
Tel.: 1/297-1350.
www.festool.hu


Tetszett a cikk?