Egy igazán többfunkciós gép (multitool) az AEG-től

Az új gép egyedülálló abból a szempontból, hogy nemcsak a multifunkciós fejhez kapcsolható tartozékok cserélhetőek, hanem maga a fej is. A termék bevezetésekor a multifunkciós fej mellett egy sarokcsavarozó fej is a piacra kerül, a későbbiekben pedig ütvecsavarozó fej és kalapácsfej egészíti ki a széles választékot. Kiemelkedően fontos az is, hogy a különböző fejek szerszám nélkül, kézzel egyszerűen cserélhetőek.
A multifunkciós fej biztos megoldást nyújt a szakemberek számára a különböző anyagok, mint például puha/keményfa, OSB-lap, gipszkarton vagy más lapok, műanyag és fém megmunkálásánál. A tartozékként szállított különböző fűrészlapok és a csiszolótalp alapvető kellékei az átalakítási és felújítási munkáknak. A multi fej percenként 0–20 000 közötti rezgésszámú magas rezgéssel dolgozik attól függően, hogy milyen anyaggal dolgozunk (fa vagy fém stb.), vagy milyen tartozékot alkalmazunk (pl. fűrészelés vagy csiszolás).
A sarokfúró és rögzítőfej 10 mm-es tokmánnyal rendelkezik, 14 Nm nyomatékot és 550 percenkénti fordulatot szolgáltat. Ez a fej ideális a szűk, nehezen hozzáférhető helyeken végzett munkákhoz ott, ahol a hagyományos méretű fúrógépekkel nem lehet hozzáférni.
Nincs még egy ilyen sokoldalú akkumulátoros gép, mint az AEG BWS 12 C többfunkciós gépe. Leleményes problémamegoldás egyesítve az akkumulátor erejével – a BWS 12 C többfunkciós gép biztosan a legjobb megoldást nyújtja a gépet jól kihasználni tudó szakemberek számára.
A sokoldalú alkalmazásokhoz természetesen változatos tartozékok is szükségesek, amelyeket az AEG szintén kínálatában tartja. Mindemellett a piacon lévő más márkájú tartozékok is használhatóak a géphez a tartozékadapterek valamelyikének felhasználásával.





A&M Elektromos Kéziszerszámok Kft.
1133 Budapest, Váci út 110.
Tel.: 1/349-4134.
www.aegpowertools.hu


Tetszett a cikk?