Woodmaster-sikerek

A kínálatukban nagy szerepet kaptak az Európában gyártott, új technológiákkal készített faipari gépek. Felsorakoztak többek között 5 műveletes kombinált faipari gépek, melyek egyengető, vastagoló, marógép, elővágós körfűrészgép és hosszlyukfúró gépek együtteséből kovácsolódtak össze, továbbá számtalan professzionális faipari gép, mint például: fix vagy dönthető tengelyű asztali marógépek, lapszabászgépek, négyfejes gyalugépek, csiszológépek, esztergagépek, szalagfűrészgépek, élzáró gépek, előtoló- és elszívó-berendezések, és ezek különböző kombinációi.
A vásárlók figyelmét a K5-32, illetve a K5-41 típusú 5 műveletes gép keltette fel igazán, hiszen a gépek a megfelelő szerszámok használatával szinte bármilyen faipari művelet elvégzésére képesek. Az árukat tekintve rendkívül versenyképesek voltak a többi hasonló kategóriájú gépekhez képest, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek a gépek az ár-érték arányukat tekintve verhetetlenek. Az európai gyártmány pedig önmagában garanciát jelent, hiszen ezek a termékek öntvényasztalokkal, kifinomult öntvény belső szerkezettel bírnak, melyek a tartósságot, a megbízhatóságot az értékállóságot sugallják.
A Fa Elefánt Kft. standján egy másik gép, a KZM 2 típusú élzáró gép is kimagasló érdeklődést váltott ki a látogatók körében. A kft. ezt a gépet mint tesztgépet állította ki, így azt a vásárlók 50%-os kedvezménnyel vásárolhatták meg. A másik ugyanilyen gép szintén ilyen kedvező áron kapható a kft. veszprémi üzletében, illetve megtekinthető a cég internetes oldalán a www.faipar. com oldalon.
A gépek mellett a szerszámoknak is óriási látogatottsága volt. Több száz szerszám, több ezer profil és számos újdonság kápráztatta el a vásárlókat. A készleten megtalálhatóak voltak váltólapkás és forrasztott lapkás, HSS (gyorsacél) és HM, azaz vídiás szerszámok is, így mindenki igényét maximálisan kielégíthette. A kiállítás ideje alatt a termékekre 10-20-30, sőt voltak olyanok is, amikre 40%-os kedvezményt biztosított a cég, melyek közül néhány a kiállítás után is kedvezményesen kapható.
Az az asztalos, aki nem tudott elmenni a kiállításra, az se bánkódjon, hiszen a Fa Elefánt Kft. a veszprémi telephelyén még több érdekességgel és folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várja partnereit.


Fa Elefánt Kft.
8200 Veszprém, Budapest u. 54.
Tel.: 88/404-519, 06-20/944-4408.
www.faipar.com
info@faelefant.hu


Tetszett a cikk?