A TS 250 asztali körfűrész – | az AEG legfrissebb újdonsága

Az új gép 1800 W teljesítmény mellett percenként 4800 fordulatot biztosít, ami 254 mm átmérőjű fűrészlap mellett maximum 90 mm vágási mélységet tesz lehetővé. Természetesen lehetséges ferdevágás is, egészen 45 fokig, ekkor a vágási mélység 53 mm. A gép jól használható a régi házaknál végzett munkákhoz is, mert lágyindítással látták el, és így akár 10 A-os biztosítékkal is használható. Ugyanakkor tartósságáról gondoskodik a beépített túlterhelés-védelem. Úgyszintén a tartósságot szolgálja az alumíniumöntvényből készült alaplap, amelyet nem minden versenytárs kínál.
Ugyanígy nincs minden asztali körfűrésznek porelszívó csonkja sem. Pedig az asztali körfűrésszel végzett munka során nagy mennyiségű fűrészpor keletkezik. Zárt helyen történő munka során mindenképpen gondoskodni kell a porelszívásról! A TS 250 a porszívók csatlakoztatásához 58 mm-es porelszívó csonkkal rendelkezik, a por elszívásához az AEG AP 250 ECP vagy AP 300 ELCP típusjelű porszívóit ajánljuk.



Az új TS 250-es a műszaki tartalom mellett számos hasznos szolgáltatást kínál. A két helyen is rögzíthető párhuzamvezető mellett 645 mm-re kitolható, oldalra szerelt kitámasztó segít a nagyméretű anyagok vágásánál. Apróság, de fontos, hogy a gép úgy lett kialakítva, hogy helyet találunk a tartalék fűrészlapnak, de elfér a ceruza és egy collstock is. A TS 250 tehát egy nagy vágókapacitással és sok szolgáltatással rendelkező nagy teljesítményű gép – és mindemellett egyszerűen hordozható. A munka után két mozdulattal összecsukható és a két kerekén könnyen húzható vagy tolható. A munka megkezdésekor pedig ugyanilyen egyszerűen felállítható.
Ki kell még emelnünk a gép kedvező árát: a TS 250 bruttó 99 900 forintért kapható a december végéig tartó akcióban. Ezért a pénzért a gép szállítási terjedelmében párhuzamvezető, a szögben vágáshoz használható adapter, munkadarabtartó és 1 db 32 fogú keményfém lapkás fűrészlap található.


A&M Elektromos Kéziszerszámok Kft.
1133 Budapest, Váci út 110.
Tel.: 1/349-4134.
www.aegpowertools.hu


Tetszett a cikk?