Mobilitás kis területen (videóval)



A Workcenter meggyőzi Önt robusztus és tartós konstrukciójával, tipikus Festool: „MADE IN GERMANY“Együtt egy CT elszívómobillal készen is van egy kompakt és mobil munkaállomás

Az új Workcenter egy olyan eszköz, mely egyszerűen szerszám nélkül felszerelhető szinte minden Sys-Dockkal rendelkező Festool elszívómobilra. Így nincsen szükségünk nagy helyre, és az elszívómobillal együtt a mobilitás sem akadály. A sok polcnak és a lyukastáblának köszönhetően igen rugalmasak lehetünk, és igen gyorsan kéznél vannak a gépek, a Systainerek, a csiszolóanyagok és egyéb eszközök. A polcokat és a kampókat egyszerűen be lehet állítani a kívánt munkamagassághoz, vagy az esetlegesen eltárolt Systainer magasságához. A standard lyukakkal rendelkező lyukastábla lehetővé teszi a további bővítést különféle kampókkal, tartókkal és lerakófelületekkel. Műanyag akasztólyukak gondoskodnak további rögzítési lehetőségekről pl. flakonok vagy törülközők számára; egy nagy forgatható polc található kisebb eszközök számára.
A Workcenter tökéletesen illeszkedik a Festool rendszerébe és a hatékony munkát rutinszerűvé teszi. A kompakt és mobil Workcenter kialakítható és felszerelhető például speciálisan csiszoláshoz, a finiseléshez vagy akár Sport-Repair munkákhoz. Minden közvetlenül a munkaállomáson elérhető. A Festool a Workcenterre is a szokásos három év garanciát nyújtja (a garanciajegy kitöltése és beküldése után).

Videó a Ligno Novumon:


www.festool.hu


Tetszett a cikk?