A „legragyogóbb” zseblámpa

A bel- és kültéri építési területeken a fényviszonyok gyakran rosszak. Sok esetben a beltéri szerelési munkáknál például egyszerű lámpát használnak és neoncsöveket, hogy a lehető legjobban megvilágítsák a munkaterületet. De ezek gyorsan felmelegednek, és könnyen eltörnek.
A Bosch most kifejlesztett egy vezeték nélküli munkalámpát, a GLI VariLED Professional-t, hogy a lehető legjobb fényviszonyokat biztosítsa elzárt területeken és kültéri munkáknál egyaránt. Ez az új lámpa a prémium lítiumion-technológiával a profi szakembereknek nemcsak a vezeték nélküli szabadság előnyeit kínálja, hanem egyben a legerősebb fényt is ebben a kategóriában. A GLI VariLED Professional 3 Power LED-je adja az erőt a 300 lux-os fényhez. Az innovatív összecsukható kialakítás a Bosch munkalámpáját nagyon kompakttá és kezessé teszi, és a 9 állítható világítási szög által sok területen használhatóvá válik. Minden zsebbe beleillik a 130x78x41 mm-es méretének (akkumulátor nélkül) köszönhetően. A lámpa használható „fáklyaként” a spot fénynyalábbal, hogy a sötét helyeket egy ponton meg tudjuk világítani és munkafényként szórt módban, hogy nagyobb munkaterületet világíthassunk be vele.
A GLI VariLed Professional minden 14,4 és 18 V-os lítiumion Bosch akkumulátorral működtethető. Ha a munkaterület célzott megvilágítást igényel, a lámpa könnyen rögzíthető a praktikus, kemény gumiszíjnak köszönhetően. A kemény kialakítás a GLI VariLED Professional-t kiemelkedően robusztussá teszi – még akkor is működőképes marad, ha 2 méter magasból a betonra esik.


www.bosch.hu


Tetszett a cikk?