A világ legerősebb oszcillálógépe most akkus változatban

A FEIN ablakkivágó/- javító profi készlet a kittbe ágyazott szigetelőüvegek felújítását és a régi ablakok cseréjét egyszerűvé és gyorssá tesziA FEIN akku SuperCut 18 V-os erős akkukkal rendelkezik és gondoskodik a szereléseken, az építkezéseken a függetlenségről és a nagy sebességről

A legmodernebb lítiumion-technológia gondoskodik a FEIN Akku SuperCut még nagyobb rugalmasságáról a szakma számos területén. Az új gépet 18 voltos akkuval szerelték fel, és ugyanolyan gyors munkát tesz lehetővé, mint az elektromos FEIN SuperCut Construction változat. A FEIN Akku SuperCut 2011 februárjától kapható a FEIN legjobb faipari szakkereskedőinél.

Kábelmentes csúcsteljesítmény
„Made in Germany“


A FEIN SuperCutConstruction kemény fűrészelési és vágási munkákhoz lett rendelve, és a piac legnagyobb teljesítményű oszcillálógépe. 18 500 rezgést végez percenként, és a nagy oszcillálószögével 3,5-szer gyorsabb, mint a legjobb oszcillálógép (MultiMaster). Ahogy az összes elektromos szerszámát, a FEIN az Akku SuperCut-ot is Németországban fejlesztette és magas minőséggel gyártja. Az új készülék különösen terhelhető nagy teljesítményű motorral és robusztus fém hajtóművel rendelkezik.

A belsőépítészethez és a felújításhoz a FEIN SuperCut belsőépítész-készletben fa, gipszkarton, műanyag és fém vágására alkalmas tartozékok találhatók

A gyártó az akkus változatot 2 db 18 V-os, 2,4 Ah-s kapacitású lítiumion-akkuval és egy gyorstöltővel szállítja, így folyamatos üzem lehetséges bármilyen körülmények között. A töltési idő max. 30 perc. Az aktuális töltöttség leolvasható az akkuk oldalán, ezzel megelőzhetők a kiesések, valamint a felesleges töltések is. A lítiumion-akkuknak majdnem nulla az üresjárati töltéscsökkenése, és memóriaeffektus nélkül tölthetők (nem kell őket lemeríteni).

Kézreálló és rugalmasan alkalmazható

A FEIN Akku SuperCut az ergonomikus házzal és a rövid építési formával különösen kézreálló, és sok működési szabadságot kínál.
A modern lítiumion-technológiának köszönhetően a tömege csak 2 kg. A motorház szögben áll, így minimális a vibráció munka közben. Ahogy a hálózati FEIN SuperCut Construction, az akkus változat is a FEIN által szabadalmaztatott QuickIN gyors szerszámcserélő rendszerrel van szerelve, amely kényelmes szerszám nélküli szerszámcserét tesz lehetővé. Az ugyanígy szabadalmaztatott szerszámcsatlakozás gondoskodik az oszcilláló mozgás játékmentes átviteléről.

Célcsoportos profi készletek

A FEIN fűtés/fürdőszoba-szerelő készlet ideális rendszer az építőipari lapokból történő csatornák kivágásához

A FEIN Akku SuperCut 4 db profi készlettel rendelkezik a különböző alkalmazási területekhez. A belsőépítész profi készlet a szereléshez szükséges tartozékokat tartalmazza: bútorok, padló, ajtók, gipszkartonfal, lépcső beillesztése. Régi ablakok kiszerelése vagy új ablakok beépítése esetén a FEIN ablakos készlet a tökéletes választás. A különböző fűrészlapok mellett szegmenskések vannak a készletben, hogy a kittbe ágyazott szigetelőüvegeket szétválasszák, valamint egy csiszolótalp a régi festék eltávolítására. Speciálisan a hidegburkolóknak lett kifejlesztve a FEIN csempés/fürdőszoba felújító profi készlet. Az ugyanúgy az akkus SuperCuthoz kapható készlet megkönnyíti a fűtésszerelőknek a szerelést, valamint a már lerakott csempék, járólapok kivágását károsodás nélkül. A készletben található fűrészlapok a már nem szükséges réz- és műanyag csövek levágására alkalmasak, a spakli pedig a régi padlóburkolatok eltávolítására, ill. a keményfém ráspoly a csemperagasztó, vakolat és betontörmelék lecsiszolására.

A FEIN Akku SuperCut gyakorlati tesztje

A FEIN akku SuperCut a teljesítőképességével és sokrétű felhasználási lehetőségével a gyakorlatban bizonyít. Ezért az iparosok a legnagyobb teljesítményű oszcillálógépeket a FEIN legjobb szakkereskedőinél tesztelhetik.


www.fein.hu


Tetszett a cikk?