A 2010-es év legközkedveltebb gépe a Woodmastertől

Nézzük sorra, milyen kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek ezek a gépek:

Európai gyártmány – megbízhatóság


A mai világban sajnos egyre több kétes minőségű, távol-keleti gyártmányú gép árasztja el az európai piacot. Kedvező áruk miatt ezek a gépek kecsegtetőnek tűnnek, de a legtöbb esetben pár éven belül, a garancia lejárta után olyan hibák is jelentkezhetnek, amelyek javítása gazdaságtalan. Az alkatrész-utánpótlás is problémákba ütközhet, a Távol-Keletről rendkívül hosszú időt vehet igénybe, ami munkakiesést eredményez, illetve bizonytalan.
Információink szerint a forgalmazók általában 1 év garanciát vállalnak ezekre a gépekre. 1 évig még úgy-ahogy lehet velük dolgozni, de általában másfél-két éven belül teljesen tönkremennek, és mivel ekkor már nem érvényes a garancia, a javítás vagyonokba kerülhet, így nincs is értelme javíttatni.
A Fa Elefánt Kft. által forgalmazott gépek, mivel az Európai Unió területén készülnek, rendkívül szigorú követelményeknek felelnek meg. Cégünk 1+ további 1 év teljes körű garanciát vállal a gépekre. Minden géphez tartalék alkatrészeket biztosít az eladás után még 10 évig, illetve ha a kért alkatrész nincs raktáron, azokat 1-2 napon belül beszerzi. Jelenleg az 1995-ben eladott kombinált gyalugépeinkhez is vannak raktárunkon alkatrészek, de szerencsére nagyon kevesen jönnek ezekért, hiszek a gépek megbízhatóak, időtállóak, és szinte örökéletűnek mondhatók!

Precizitás

A Woodmaster-gépek az EU-szabványok szerint, a legszigorúbb követelmények alapján készülnek. A masszív, robusztus faipari gépek a maximális pontosságot biztosítják, hiszen a stabil öntvényszerkezetnek köszönhetően a gépek a munkavégzés közben nem rázkódnak, nem rezonálnak be, nem állítódnak el, így a munkadarab a beállításoknak megfelelő, pontos méretű, kiváló minőségű lesz.

Biztonságos munkavégzés

A biztonság a legfontosabb tényező a munkavégzés közben. Az Európai Unióban készült gépeknél nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő biztonságtechnikai felszerelésekre. Az FS 32 N, illetve az FS 41 N típusú kombinált faipari gyalugépek többféle biztonsági berendezéssel is rendelkeznek. A különböző védőburkolaton – mint például a gyalutengelyvédőn, tokmányvédőn – kívül a gépek számos beépített mikrokapcsolóval vannak felszerelve. Ezek a kapcsolók meggátolják a gép működését, ha valamelyik védőburkolat nincs a helyén, megelőzve ezzel a balesetet. A gépek minden oldalára felszerelt vészleállító gomboknak és a motorféknek is nagy jelentősége van a balesetek megelőzésében, hiszen a vészleállító benyomásával az 5000 U/min fordulaton működő gyalukéstengely pillanatok alatt megáll.
Az ilyen és ehhez hasonló felszereléseknek és az elérhető árnak köszönhetően váltak ezek a gépek a legközkedveltebb, legkeresettebb gépekké.
Ha Ön úgy dönt, hogy minőségi gépet vásárol, semmiképpen se hagyja ki a legkedvezőbb ár-érték arányú Woodmaster gépeket, melyeket megtekinthetnek a Fa Elefánt Kft. veszprémi üzletében, illetve interneten a www.faipar.com weboldalon!


Fa Elefánt Kft.
8200 Veszprém, Budapest u. 54.
Tel.: 06-88/404-519.
E-mail: info@faelefant.hu,
www.faipar.com


Tetszett a cikk?