Erős igénybevételre

A felhasználók a markolatfogantyús kivitel mellett a vasalófogantyús
típust is választhatják
A JSP 120 E robusztus kivitelének köszönhetően építési helyszíneken is helytáll

A fűrészlap a „FastFix”-kar segítségével villámgyorsan oldható, helyére egy mozdulattal másik lap rögzíthető. A vágás pontosságáról háromszoros fűrészlap- megvezetési rendszer gondoskodik (keményfém vezetőpofákkal), így minden vágásvonalon merőleges vágásfelületek keletkeznek.
Az állítható műanyag védőburkolat útját állja a kiáramló pornak, a kipattogzásgátló pedig megakadályozza az élek kiszakadását, amely kellemetlen utómunkáktól szabadít meg. A kétféle talpfelület sokrétű alkalmazására ad lehetőséget különböző anyagokban. Az acéllemez talp a durva, abrazív építőipari laptermékek, míg a műanyag talp faanyagok és sérülékeny felületű alkatrészek vágásához nyújt lehetőséget.

Szabályos körívek vágásához kiváló segédeszköz az opcióként
kapható körkivágó

A 4 fokozatú lengőelőtolás (3 ingaütemmel, 1 ingaütem nélkül) a legmagasabb vágásteljesítmény vagy a legprecízebb munka elérését teszi lehetővé. Az antisztatikus elszívóadapter segítségével a gép elszívóberendezéshez köthető, ezzel csökkenti a por keletkezését munka közben. A Protool cég a gépeihez széles szortimentet kínál fűrészlapokból és egyéb praktikus kiegészítőkből, mint például a párhuzamvonalzó vagy a körvágó. Ezzel megoldást kínál a helyszíni szereléseken felmerülő különféle fűrészelési munkák elvégzésére. A két új modell markolatfogantyús, illetve vasalófogantyús kivitelben áll rendelkezésre elektronikával (JSP120E/BSP120E) vagy elektronika nélkül (JSP 120).


Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.
6400 Kiskunhalas, Jókai u. 81–83.
Tel.: 77/521-300,
www.merkbau.hu


Tetszett a cikk?