Fűrészlapok Szatmárnémetiből

Vállalkozásunk rönkhasító szalagfűrészlapok, gatterlapok és asztalosipari szalagfűrészlapok gyártásával, valamint különböző fafeldolgozó szerszámok, úgymint: keményfém lapkás és acél körfűrészek, gyalukések, köszörűkövek, gyémántozott korongok, valamint egyéb tartozékok kereskedésével is foglalkozik. Tevékenységünk fő célja vevőink nagyobb elégedettsége, nálunk beszerzéseiket koncentráltan, kisebb beszerzési és energiaköltségek mellett oldhatják meg.
Saját gyártású termékeink elsősorban az elsődleges faipar számára készülnek. Kivételt képeznek az asztalosipari szalagfűrészlapok, melyek a bútoriparban kerülnek felhasználásra. A forgalmazott termékeinkkel a faipar széles területét fedjük le, az elsődleges fafeldolgozástól kezdve a bútor- és asztalosiparig.
Saját gyártású termékeink minőségét elsősorban, a folyamatos beruházásoknak köszönhetően, fejlett technikai színvonalú géppark, az alkalmazottak szakképzettsége és az alapanyagok minősége biztosítja. Termékeink előállításánál a svéd Sandvik és Uddeholm, a francia Forestill, valamint az osztrák Martin Miller által készített acélt használjuk. Fontos kiemelnünk, hogy vállalkozásunk márkafüggetlen, azaz a fűrészlapok kiválasztásánál az adott ügyfél egyedi igényei a mérvadóak. Kelet-Európában a legszélesebb méret-, típus- és márkaválasztékkal rendelkezünk.
Vállalkozásunk és egyben a termékeink versenyképességét a 2009-es évben, egy független piackutató cég által végzett piackutatás eredménye is igazolja. E szerint, a szalagfűrészlap-gyártó piacon, a Metamob Kft. piacvezető Romániában. Az egyre gyarapodó külföldi ügyfeleink száma szintén erről tanúskodik.
Cégünk rendelkezik a TÜV Rheinland által tanúsított ISO 9001-es minőségbiztosítási és ISO 14001-es környezetirányítási rendszerekkel.
Figyelembe véve, hogy az értékesítésben, illetve a szaktanácsadásban dolgozó kollégáink kivétel nélkül anyanyelvi szinten beszélnek magyarul, valamint azt a tényt, hogy székhelyünket csupán 10 km választja el a magyar határtól, a magyarországi piacot közvetlen kapcsolattal óhajtjuk kiszolgálni.
A magyarországi vevők minél akadálymentesebb kiszolgálása érdekében magyarországi telefonszámon is hívhatóak vagyunk. Termékeink szállítását a Magyar Postával és teherfuvarozókkal oldjuk meg. Szintén az értékesítést támogató tényező, hogy vállalkozásunk áfa nélkül számlázhat a Magyarországon bejegyzett, áfa fizetésére kötelezett ügyfeleink részére.
Vállalkozásunk biztosítja ügyfeleink részére a magas szintű technikai tanácsadást, valamint a fűrészlapok karbantartását is. Szaktanácsainkat már több német és osztrák nagy fafeldolgozó vállalat is megfogadta és ezáltal tovább növelték az amúgy is kiemelkedő szintű termelékenységüket. 2007 óta rendszeresen részt veszünk a kétévente Hannoverben megrendezésre kerülő LIGNA+ kiállításon, így az idén is ott leszünk május 30. és június 3-a között. Emellett az osztrák Klagenfurtban szintén kétévente megrendezendő szakkiállításon is megjelenünk immár 2008 óta.
A 2010-es év során először vettünk részt a magyarországi Ligno Novum kiállításon, mely alkalommal számos kapcsolatot teremtettünk magyarországi fafeldolgozó vállalkozásokkal.


METAMOB Kft.
Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu u. 74. sz. Románia,
Tel.: 06-70/581-4921, 00-40/261-711511,
fax: 00-40/261-710313,
e-mail: sales@metamob.ro
web: www.metamob.ro


Tetszett a cikk?