Könnyed mozdulattal

A sokszor több kezet igénylő gipszkartonozási munkáknál nincs többé szükség az egyenkénti csavaradagolásra. Ez nemcsak a munkafolyamatot könnyíti meg, hanem a táras kialakítás miatt lényegesen gyorsabb rögzítést is lehetővé tesz, és az SMV csavarbehajtó adapter már rendelkezik QuiXS rendszerrel.
Az új QuiXS előnyéről előző számunkban olvashattak. A szabadalmaztatott gyorscsatlakozó lehetővé teszi a behajtóhegyre történő közvetlen, gyors felhelyezést egykezes használattal. A kulcs nélküli szerelhetőséget biztosító QuiXS rendszer könnyű felhelyezhetőséget és biztos erőátvitelt biztosít az alapgép és az adapter között.
A maximum 50 darab csavart tartalmazó szalagot befogadó adapter használható minden vezetékes Kress gipszkar ton - csavarozóra (650 TBS 2500, 650 TBS 4500, 650 TBS 6000, 505 TBS, 500 TBS) és az új Kress 180 ATBS 3,0 akkumulátoros gipszkarton- csavarozóra egyaránt. Az SMV QuiXS adapterrel 25–55 mm hosszú és 3,5–4,2 mm átmérőjű csavarokat használhatunk. A kiegészítő egység tömege mindössze 0,5 kg, így az egész napos használat során sem jelent számottevő súlytöbbletet a kézi kisgépekre szerelve.
Az adapter kialakításánál számos praktikus műszaki megoldást tapasztalhatunk, mely a mindennapi használat során rendkívül hasznos lehet. A csavarhosszúság gyors és szerszámnélküli beállítása a hosszúságmérő és mélységütköző segítségével történhet. Ennek pontos beszabályozásával elkerülhető a csavar fejének túlzott behajtása, a gipszkarton átszakadása. Továbbá az acél mélységmérő gumírozott kivitele nem sérti fel a gipszkarton felületét.
A robusztus szerkezeti kialakítás hosszú élettartamot garantál, a kényelmes használatot pedig a gumírozott pótfogantyú biztosítja, továbbá a sarkok jó elérhetősége érdekében a táras csavarozó előtét 45 fokonként forgatható.





Importőr:
Horváth Csapágy Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock J. u. 42.
Tel.: 92/350-931.
www.kressgepek.hu


Tetszett a cikk?