Ligno Novum - Vágáselőnyben

Basic Line

A legkisebb berendezés, a Basic Line már jól ismert és bevált a piacon. A masszív felépítmény, a számos opciós lehetőség, a 3 választható vágásmagasság és szélesség, valamint a jobbos-balos kivitel személyre szabott megoldást kínál a felhasználó számára. Lécek, deszkák, élfák, gerendák, stb. leszabására egyaránt alkalmas. A berendezéshez tartozó robusztus görgős feladó-, illetve leszedőasztalon könnyen olvasható osztott skálarendszer található. Az egyedi fűrészmű jellemzője az igény szerinti teljesítmény és a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás. A lökethossz pneumatikával vagy opcióként hidraulikával is működtethető, így rendkívül teljesítőképes alkalmazást biztosít. A mellékidők csökkentéséhez több hasznos opció is hozzájárul, így például a Prolock szerszám-gyorscsere rendszer vagy a szögben hajlított alapasztal, amely a vágási hulladékot „irányítja”, megkönnyítve ezzel a kezelő munkáját.

Slim Line

A Slim Line egy automatikus optimalizálófűrész deszkák, gerendák, frízek sorozatgyártásban történő hibakiejtésére, darabolására. A gép akár szélezetlen alapanyag vágására is alkalmas, de előnyei között említhetnénk a csomagban (több darabos) történő vágást is. A fűrésztárcsa geometriai méreteinek megfelelően a maximális vágási keresztmetszet érhető el. A robusztus tolórendszer észleli a munkadarab hosszát, és nagy pontossággal továbbítja a fűrészmű felé. Az optimalizálást egy felhasználóbarát szoftver segíti. A gépet számos opcióval lehet felszerelni, a gyártási technológiának megfelelően. A kitárazóasztal segítségével elérhető a különböző méretű anyagok szétválogatása. Ezen kívül felszerelhető betárazóasztallal, hulladékkihordó szalaggal, címkézőegységgel.


Quick Stop

A Quick Stop teljesen automatizált optimalizálóberendezés. Fő felhasználási területe tömörfák keresztvágása, hibakiejtés, melyet kiemelt rugalmassággal, pontossággal és nagy teljesítménnyel biztosít. Egyaránt alkalmas egydarabos és többdarabos vágásra. Az innovatív megoldás a Reinhard által kifejlesztett speciális megfogószerkezet (megfogókörmök), amely minden egyes munkadarabot egyenként rögzít, megakadályozva a munkadarab elmozdulását. Kiemelkedő a gyorsulás-fékezés sebessége. Egyaránt alkalmazható nedves vagy jeges alapanyagnál.
 


 


Iwood Kft.
9027 Győr, Gesztenyefa u. 4.
info@iwood.hu
www.iwood.hu
Ligno Novum „A” pavilon 202 C stand


Tetszett a cikk?