Húzod és harap

A Magnum 300 valódi nagy teljesítményű húzófűrész: ergonomikus, gumibetétes eloxált könnyűfém markolat, 300 mm-es laphossz, 12 TPI fogosztás
Három oldalról élezett fogak, tapadásmentes fluorine-bevonat
A JPR 265 japán húzófűrész négyféle lappal használható, igazítva a feladathoz: csapozásokhoz vagy nagy keresztmetszetek darabolásához
Három oldalról élezett, speciálisan edzett, nagy éltartású fogak

A Tajima az évszázados hagyományokra támaszkodva, korszerű anyagokat felhasználva kínálja termékeit.

Hazánkban a Tajima fűrészek forgalmazója a Kisvakond Szaküzlet, melynek termékei a shop.woodholz.eu webáruházban is megtalálhatók.

Ezek közül két típus május végéig 8%-os bevezető akcióval rendelkezik.

A Tajima MAGNUM 300-as japán kézi húzófűrész páratlan vágási teljesítménnyel bír. Köszönhető ez az egyedi kialakítású kézvédővel ellátott különleges felépítésű, eloxált könnyűfém markolatnak, a háromoldalas élezésű fogaknak és a fluorine-bevonatú lapnak.
A 300 mm laphossz, 12 TPI (2 mm) fogosztással párosul, ami a fűrész hatékonyságát biztosítja nagy kereszt- metszetek fűrészelésekor. Lehet szó hossz- vagy keresztvágásról egyaránt, a fluorine-bevonat csökkenti a gyanta vagy a ragasztóanyag felrakódását, ezzel is mérsékelve a fűrészeléshez szükséges erőt. Mindezt tovább fokozza a kényelmes, nagyméretű fogantyú szögállása. A csúszásmentes gumibevonatú markolatot megfogva a fűrészelést végző alkarjának vonala egybeesik a fűrészlap élével.
Ezzel magyarázható a könnyebb vágáserő, növelve a fűrész hatékonyságát. A MAGNUM 300-as cserélhető lappal rendelkezik.
Mindössze három rögzítőcsavar kitekerésével gyorsan elvégezhető a fűrészlapcsere. A magas teljesítményt a rugalmas, nagy szilárdságú lapon kívül a fűrészlapon elhelyezett lapmerevítő is tovább biztosítja.

A Tajima JPR-265 japán húzófűrész hajlított nyelének gumibetét borítása csúszásmentes fogást biztosít. Ergonomikus kialakításának köszönhetően sokoldalúan használható, könnyen kezelhető modell, általános felhasználásra.
Ezt támasztja alá a 265 mm-es laphossz, 16 TPI (1,75 mm) fogosztás, 0,6 mm-es fűrészlapvastagság.
A fűrészlap három oldalról élezett edzett, speciális kiképzésű fogai extrém magas éltartósságot és háromszor gyorsabb vágást biztosítanak, mint a „hagyományos” fűrészek.
A lap- csere a szabadalmaztatott „Quick Relase” lapbefogó rendszernek köszönhetően nagyon egyszerű, a fűrészpenge egy mozdulattal kivehető. Mindez nemcsak a lapcserét, hanem a fűrész szállítását is nagyban segíti.

 

 








A Quick Release lapfogó rendszerrel a lapcsere csak egy mozdulat


A JPR265 húzófűrész a GNB 265-ös lapon kívül három további cserelappal is használható, így bárki kiválaszthatja a feladathoz legjobban illő fogosztást és laphosszt:

  • A GNB 230 Rapid Bull fűrészlapokat kifejezetten finom munkákhoz ajánlják, 230 mm laphossza, 0,4 mm-es lapvastagsága és 21 TPI (1,2 mm) fogosztása miatt.
     
  • A GNB 250-es fűrészlap már nagyobb anyagvastagsághoz is megfelelő, 250 mm-es laphossza, 0,5 mm-es lapvastagsága és 19 TPI (1,4 mm) fogosztása miatt.
     
  • A GNB 300-as pótlappal nagy keresztmetszetek (60-80 mm) darabolása lehetséges, ezt biztosítja a 300 mm laphossz, a 0,7 mm-es lapvastagság és 13 TPI (2,15 mm) fogosztás.
     

    Tajima fűrészek megrendelhetők: shop.woodholz.eu


    (Pászti)


    Tetszett a cikk?