Kompresszor a kofferből

A mindössze 13 kg-os egység segítségével egy szempillantás alatt megteremthetjük ahelyszíni szereléseken a sűrített levegővel működő kisgépek használatának lehetőségét(szegezés, kapcsozás, kartuskinyomás stb.)


A kisméretű, kompakt egység, akár egy szerszámosláda, könnyen szállítható és mindig kéznél van, melynek köszönhetően „mobil” sűrítettlevegő-ellátást biztosít. A Systainer teljesen kompatibilis a kézi kisgépekhez, ill. szerszámokhoz használt (pl. Protool, Festool) Systainerekkel, így azok könnyedén egymáshoz is kapcsolhatók. Ez azt jelenti, hogy a helyszíni
szereléseken a kompresszor is éppoly gyorsan szállítható és használatra kész, akár egy csavarbehajtó. A 4 méter hosszú elektromos kábel megfelelő mozgásteret biztosít a mindössze 13 kg-os kompakt egységnek. Az összekapcsolt Systainerek mozgatása a görgős kocsin még könnyebbé válik, majd a helyszínre érkezve egy szempillantás alatt előkerül a  tárolóboxokból a szegező vagy kapcsozó, melyeket a kompresszorhoz csatlakoztatva rögtön indulhat is a munka. A SysMaster  egységeit úgy alakították ki, hogy azok teljes mértékben belesimuljanak a tárolóblokkba. Az elektromos kábel, illetve a levegőcső szállítás közben a Systainer belsejében kap helyet. A tárolóbox a kábelek csatlakoztatása után üzem közben is teljesen zárva marad, amely megvédi a belső egységeket a sérüléstől. A Systainer síkjába süllyesztett  kezelőpanelen minden könnyedén elérhető: gyorscsatlakozó, nyomáscsökkentő, kondenzvíz-leeresztő, valamint két  manométer a tartály, illetve az üzemi nyomás ellenőrzésére. A kompresszor gyakorlatilag nem igényel különösebb  karbantartást az olajmentes kivitelnek köszönhetően.

Entra Sys Kft.


Tetszett a cikk?