Gyors, egyszerű, hatékony

A szoftver gyors szerszámbeállítást, ezzel együtt kevesebb állásidőt garantál a felhasználóknak. Az érintőképernyős kezelőfelületen pillanatok alatt módosíthatók a különböző megmunkálásokhoz tartozó beállítási és szerszámparaméterek.  Az előnyöket a szoftver három kiemelkedő tulajdonsága szolgáltatja:
1. Gyorsabb beállítási időt biztosít a meglévő gyártási adatok előhívásával. Eltárolhatók az egyes megmunkálásokhoz tartozó orsópozíciók és szerszámadatok, melyek egyszerűsítik a beállítási folyamatot.
2. Az egyszerű és logikus felépítésű kezelőfelületen könnyű a gépkezelőnek az eligazodás. Az egyértelmű szimbólumok, áttekinthető grafika és navigációs menü rövid idő alatt kiismerhető. A kezelést tovább egyszerűsítették az érintőképernyős kialakítással, illetve a tárgyilagos szöveges hibaüzenetek alkalmazásával.
3. Az adatbázisban eltárolt paraméterek bármikor előhívhatók és akár 500 profil mentésére is lehetőség kínálkozik. Emellett a gyorsabb előhívást segíti, hogy az utolsó 9 méret automatikusan mentésre kerül, így pillanatok alatt visszakérhető a korábban használt szerszámpozíció. A szerszámok élezésekor megváltozó élkörátmérők kezelésére is felkészültek a szoftver megalkotói. A program az élezésből következő szerszámadatok változását is pár beállítási mozdulattal kezeli.
A Memory Plus a Weinig számos gyalués profilozógépének szerszámvezérlését láthatja el, legyen szó a kisebb Unimatról vagy a Powermat 2500-as erőművészről. Az új szerszámkezelő program használata megtérülő beruházás azon üzemeknél, ahol követelmény a rugalmas gyártástechnológia költséghatékony működtetése.
 

Greenteam KFT.


Tetszett a cikk?