Semmit ne hagyjon maga után, kivéve a jó benyomást

A Bosch Click & Clean rendszer számos előnyt biztosít a felhasználó számára. Precízebben és gyorsabban dolgozhat, mert szabad rálátása van a munkafelületre, és elmarad a munkavégzés utáni unalmas takarítás is. Ennek az ügyfél is örül. Kíméli az egészségét is, mivel a gép azonnal elszívja a keletkező port. Meghosszabbítja a szerszámok és tartozékok élettartamát, mivel az elszívott por nem ülepedhet le a motorban vagy a tartozékokon. Az ügyfele számára a tiszta munkahely több, mint egy jó névjegykártya. A porszegény környezet egyaránt kíméli a szerszámokat, a tartozékokat és az egészségét. Ezen kívül időt takaríthat meg, mivel kevesebbet kell takarítania.

BOSCH Click & Clean rendszerMert így tisztán megy
A Bosch-nál egy helyen fejlesztjük a szerszámokat, tartozékokat és elszívórendszereket, és tökéletesen egymáshoz hangoljuk azokat. A maximális felhasználóbarát jelleg érdekében a rendszerelemek és a tartozékok, mint például az L-BOXX, hézag nélkül egymásba illeszthetőek. Így a Bosch Click & Clean rendszer nemcsak tiszta, hanem gyors és egyszerű munkavégzést is lehetővé tesz. Az elszívórendszereket porosztály alapján a következő kategóriákba lehet osztani: L, M és H (EN / IEC 60335-2- 69 Függelék AA. nemzetközi szabvány alapján). 2013 májusa óta a GAS 20 L Professional SFC és a GAS 25 L SFC Professional elszívórendszerek mellett négy új elszívórendszerrel is bővült a Bosch palettája.

GAS 35 L SFC+ Professional / GAS 35 L AFC Professional
Az SFC változat kényelmes félautomata szűrőtisztítással rendelkező mobil nedves/ száraz porszívó, melyen a felpattintható L-BOXX praktikus szállítási és tárolási megoldásként szolgálja a mobil használatot. Az AFC változat automata szűrőtisztító révén biztosítja a tartós szívóerőt, a folyamatos hatékonyságot. A legjobb elszívási eredményt a nagy teljesítményű 1380 W-os porszívóturbina révén éri el, rendkívül nagy, akár 254 mbar vákuummal.

BOSCH Click and Clean elszívórendszerGAS 35 M AFC Professional
Sokoldalú nedves/száraz por szívó automat a szűrőtisztítással, melyen a felpattintható L-BOXX praktikus szállítási és tárolási megoldásként szolgál. A minősített, az EU-szabvány szerinti "M" porosztály-besorolású biztonsági porelszívó a legapróbb szemcséket is eltávolítja – a kezelő emelt szintű védelme érdekében.

GAS 55 M AFC Professional

Sokoldalú nedves/száraz porszívó automata szűrőtisztítással és nagy tartálykapacitással. Helytakarékos harmonikaszűrővel rendelkezik, az 55 literes tartály optimális kihasználása érdekében – ideális megoldás jelentős pormennyiséghez. Az automata szűrőtisztító (AFC) révén biztosított tartós szívóerő, a folyamatos haladás érdekében. A minősített, az EU-szabvány szerinti "M" porosztály- besorolású biztonsági porelszívó a por nagy részét lefedi – a kezelő emelt szintű védelme érdekében.

 

 

Műszaki adatokGAS 35 L
SFC+
P rofessional
GAS 35 L
AFC
Professional
GAS 35 M
AFC
Professional
GAS 55 M
AFC
Professional
Névleges felvett teljesítmény1380 W1380 W1380 W1380 W
Bruttó tartálytérfogat35 L35 L35 L55 L
Max. vákuum254 mbar254 mbar254 mbar254 mbar
Max. térfogatáram74 l/s74 l/s74 l/s74 l/s
PorosztályLLMM
Súly11,6 kg12,2 kg12,4 kg16,2 kg

 


 


Tetszett a cikk?