Csuklóból vezérelve

Egyszerű, de nagyszerű.
Szeretnél behajtani egy csavart? Fordítsd a csuklód jobbra. Szeretnél kicsavarni egy csavart? Fordítsd a csuklód balra. Minél jobban kifordítod, annál erőteljesebben pörög a fúró-csavarozó motorja (egészen 430/p fordulatig). Ennyire egyszerű a képlet. A Dewalt DCF680G2 menetirányát egyszerű csuklómozdulatokkal tudjuk szabályozni.
 


 

A DCF680 fogantyúja 2 pozíciót tud felvenni. Használhatjuk pisztoly formában, és egyenes fogással egyaránt, így szűk helyeken történő munkavégzésre is alkalmas.
 


 

A fúró-csavarozó energiaellátásáért egy 7,2 V-os, 1 Ah-s Li-Ion akkumulátor felel. A gép hát részén található töltöttségmérővel mindig pontos információt kapunk az akkumulátor pillanatnyi állapotáról.
 


 

A kettős LED szinte árnyék nélkül világítja meg a munkaterületet. A világítás a gép leállítása után pár másodperccel alszik csak el. A DCF680 akár zseblámpaként is alkalmazható. A 16 fokozatú nyomatékállítási lehetőség megbízhatóságot, és nagyobb pontosságot eredményez. A maximális nyomaték 4 Nm. Az egykezes 1/4"-os Drop n Load rendszer egyszerű bit befogást biztosít.
 


 

Az DCF680 egy izgalmas kisgép, amely hasznos segítség lehet precizitást igénylő munkáink során. Mint ahogy az a Dewalttól elvárható, ezúttal is egy remek fejlesztéssel álltak elő. Mi pedig várjuk már, hogy mikor érkezik az első gondolatvezérelt szerszám. A szerszámot kofferban szállítjuk 2 db akkumulátor és egy töltő társaságában.
 


Tetszett a cikk?