A Festool új akkumulátoros gipszkarton csavarbehajtója

Festool DURADRIVEA start/stop funkció segíti használóját, hogy ne kelljen folyamatosan ki-, bekapcsolnia a gépet. AUTO üzemmódban ugyanis csak akkor működik, ha csavaroznak, mindez a főkapcsoló megnyomása nélkül. Ezáltal akár 40%-kal nagyobb teljesítmény érhető el csavarozásnál akkutöltésenként, valamint gyors és kényelmes sorozatcsavarozásoknál a faés belsőépítészet területén. Abban a pillanatban, amikor a felhasználó pozicionálja a csavart és nyomást gyakorol a bitre, az elektronikus közelségérzékelő bekapcsolja a gépet és a csavarokat az anyagba hajtja be. Hozzáadott extra: a DURADRIVE az előtét tárral még gyorsabb tempót diktál az egykezes irányításnál; használható az összes szokványos pántos csavarhoz 25–55 mm-es hosszúságban.

Szénkefe nélküli motor a nagyobb teljesítményért és a hosszabb, hasznos élettartamért
A Festool természetesen az új DURADRIVE modelljébe is a már jól bevált, szénkefe nélkül üzemelő, EC-TEC motor technológiáját építette be. Az intelligens technológia révén könnyedén elérhető a magas hatékonyság, a hosszú, hasznosabb gépélettartam, valamint akár 40%-kal nagyobb teljesítmény akkutöltésekként.

Ergonómia és flexibilitás
Bárki, aki a DURADRIVE akkumulátoros gipszkarton csavarozót használja, rövid időn belül fel fogja ismerni a gép előnyeit: kompakt kialakítás, tökéletesen kiegyensúlyozott, rendkívül könnyű – csupán 1,9 kg. A felhasználó az előtét tárnak köszönhetően gyorsan és biztonságosan tud haladni a munkája során, az egykezes irányítást is egyszerűvé teszi. A DURADRIVE rendkívül sokoldalú, hiszen az előtét tár nélkül is lehet használni. Az új DURADRIVE gipszkarton csavarozó kétféle változatban érhető el: a DWC 18-4500 a klasszikus szárazépítési alkalmazásokhoz, a DWC 18-2500 pedig fához és belsőépítési munkákhoz. Mindegyik, a vásárlás dátumától számított 30 napon belül regisztrált Festool gépre érvényes a SERVICE all-inclusive szolgáltatáscsomagunk. További információ: www..festool.hu (SERVICE allinclusive menü) A modelleket keresse a Festool szakkereskedő hálózatában országszerte.
 

Festool DURADRIVE


Tetszett a cikk?