Új porelszívó rendszer a kék Bosch-tól

GDE 68 és GDE 162 Professional porelszívók fúrószerszámokhoz
A GDE 68 és a GDE 162 Professional minden lényeges fúrási feladathoz remekül használható, és alkalmazásukkal rendkívül kismértékű por keletkezik. A GDE 68 Professional a legfeljebb 68 mm átmérőjű üreges fúrókoronákhoz használható, míg a GDE 162 Professional akár 162 mm átmérőjű fúrókoronákhoz is alkalmazható. A GDE 68 és a GDE 162 Professional is nagyon egyszerűen kezelhető, hiszen elegendő egy porszívóhoz csatlakoztatni őket. További előnyük, hogy készülékfüggetlenek, vagyis minden fúrógéppel működnek. További súlyt sem jelentenek a gépen, hiszen arra nem kell külön felszerelni őket. Univerzális kialakításukból adódóan, nedves fúrásoknál is jól használhatóak elszívásra.
 


 


 

GDE max Professional porelszívó a pormentes véséshez
A GDE max Professional porelszívó- megoldás rendkívül univerzális: a Bosch minden aktuális SDS-max kalapácsához illeszkedik, kivételt csupán a GSH 11 E Professional képez. Egyszerűen kezelhető, hiszen gyorsan illeszthető különböző betétszerszámokhoz és munkapozíciókhoz. Hossz ú vésők höz (ma x . 600 mm) is használható. A szállítás L-BOXX-betéttel történik, amelyben a GDE 68 Professional fúráshoz való elszívó is elhelyezhető. Még bitcserénél sincs szükség az elszívó levételére, egész egyszerűen a szerszámon hagyható.
 


 

GDE 16 Plus Professional porelszívó a pormentes fúráshoz SDS-plus-szal, 16 mm-ig
A GDE 16 Plus is hihetetlenül egyszerűen kezelhető, egyetlen kattintással csatlakoztatható SDS-plus kalapácshoz és porszívóhoz. Minden 50 mm-es befogószárú, 2 és 3 kg-os Bosch SDS-plus kalapáccsal működik. A precíz munkavégzés garantált, a robusztus alumínium teleszkópos sínnek köszönhetően. A maximálisan rugalmas kialakítás lehetővé teszi a jobb- és a balkezes használatot is. Maximum 82 mm átmérőjű üreges fúrókoronákhoz használható. Az új porelszívó rendszermegoldás tagjai 2013 szeptembere ót a kaphatók a szakkereskedésekben.
 


 


Tetszett a cikk?