Rönkvágásban profi

A Wood-Mizer több mint 15 évvel ezelőtt dobta piacra az LT15-ös rönkvágó szalagfűrészgépet Magyarországon, ami egy egyszerű, hatékony és megbízható alapgép. Az eltelt idő alatt sok magyarországi faipari vállalkozás vásárolta meg ezt a fűrészgépet, mert felismerték technológiájának előnyeit:

  • Könnyű beüzemelés. Az LT15-ös fűrészgép olyan egyszerűen lett megtervezve, hogy bármelyik fűrészgépkezelő össze tudja rakni és már kezdheti is a munkát.
  • Egyszerű karbantartás. Az LT15-ös fűrészgép beállítása és műszaki karbantartása minimális.
  • Beállítómű. Nem kell f ejben számolni – egyszerűen adja meg a deszka vastagságát, és az elektronikus beállítómű automatikusan beállítja a vágófejet a megfelelő állásba.
  • Keskeny szalag. Könnyen élezhető és cserélhető.
  • Nagy termelési kapacitás. A Wood-Mizer technológiával több hasznos faanyag és kevesebb fűrészpor keletkezik. Ez azt jelenti, hogy több értékes termék nyerhető ki minden egyes rönkből, így az Ön bevétele is növekszik!

A KÖVETKEZŐ LÉPÉS A GERENDÁK FORMÁZÁSA
Az LT15 szalagfűrészgép kialakításának nagy előnye, hogy felszerelhető rá az MP100 formázó fej. Az LT15-ös vágófeje és az MP100 formázó fej egymás mellett kap helyet a fűrészgépen. Ennek az opciónak köszönhetően a rönk a vágópadra kerül, gerenda készül belőle, majd az LT15-ös vágófeje kikapcsol és a gép szélére tolódik. Ezután az MP100 elkezdi a gerenda formázását. A különböző késbeállításoknak köszönhetően nemcsak sima felületű, formázott rönkök készíthetőek, hanem különböző profilozott oszlopok is. Ezekre a termékekre nagy igény van az építőiparban. Tegye meg a következő üzleti lépését és kezdjen el formázott rönköket gyártani!
 


Tetszett a cikk?