Vár a Homag City!

30 gép 1700 négyzetméteren

A nürnbergi faipari show-n demonstrálják, milyen hatékony lehet a gyártás kicsik és nagyok számára egyaránt az intelligens PRACTIVE műhely koncepcióval (fűrészelés, raktározás, CNC technológia, csiszolás,élzárás, anyagtranszport stb).

Egy másik helyszínen nagyobb teljesítményű és rugalmas géppark kerül bemutatásra: BARGSTEDT, BRANDT, HOLZMA és WEEKE gépek kapcsolódnak össze gyártási sorba. A szabászatot, raktározást és a nestinget a woodCAD|CAM, woodWOP és a Holzma optimalizáló szoftver segítségével kötik össze.

A technológiai összehangolásában fontos szerepe van az etikettezésnek is, amelynek teljesen automata megoldását mutatják be működés közben. A készülék a nyers táblákat látja el etikettel, és a mellékidőkben, vagy akár éjszaka is dolgozik.

Az iparág milyen újdonságaival találkozhat még a Homag City-ben? Kattintson és kiderül: www.lignomat.hu

Nürnbergbe a Lignomat Kft.-vel

A korábbi évekhez hasonlóan a Lignomat Kft., a Homag csoport gépeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója idén is segít a hazai érdeklődőknek a Holz-Handwerk kiállításra történő kijutásban. Keresse Schmidt Katalint a 30/937-7600 telefonszámon, vagy az office@lignomat.hu email címen.

www.lignomat.hu


Tetszett a cikk?