Suttogó precizitás

A SuperSilent fűrészlapokkal történő fűrészeléskor a zajszint csaknem 20 dB-lel csökken az átlagos fűrészlapokkal történő munkavégzéshez képest, így akár zajvédő eszköz használata nélküli munkavégzésre is lehetőség nyílik. A vágóél rendkívüli élessége ellenére, a MicroGeo-technológiának köszönhetően csökken a munkavégzésből adódó sérülések veszélye. Hajszálvékony léceket is könnyedén, kiszakadásmentesen elfűrészel, a visszacsapódás veszélye nélkül. A SuperSilent fűrészlapok egyszeri utánélezése is lehetséges, így szinte "örökké tartanak", ha egy keményfémmel forrasztott, vagy anélküli fűrészlappal hasonlítjuk össze élettartamukat. Tehát az egy vágásra jutó költségek rendkívül alacsonyak.

MIT VÁGHATUNK EZEKKEL A FŰRÉSZLAPOKKAL?
A SuperSilent egy univerzális fűrészlap. Forgácslap, MDF vagy tömörfa is tartósan vágható vele, sőt az abrazív anyagok sem jelentenek akadályt a szerszám számára. A fűrészlapok vastagsága mindössze 2 mm, hajlítószilárdságuk azonban különösen nagy. Az AKE ezeknél a fűrészlapoknál teljesen új alaptest designt alkalmazott: a Direct-Chip-Guide alaptest design, valamint a MicroGeo-technológia a por és forgács képződését redukálja, ill. irányítottá teszi annak elvezetését, ezáltal a hagyományos forgácstér feleslegessé válik. Ez az elv akkor is működik, ha olyan alapanyagot vágunk, ahol viszonylag sok forgács keletkezik.

KIKNEK AJÁNLHATÓ EZ A TERMÉK?
A SuperSilent előnyeiből a nagyipari felhasználók éppúgy profitálhatnak, mint a kisebb asztalosüzemek. Az AKE cégcsoport innovációjáról további információt kérhet az AKE Hungária Kft. üzletkötőitől!


Tetszett a cikk?