Több mint húsz éve az élvonalban!

A BRIKSTAR PRÉSEK TARTÁLYAI

A BrikStar prések profeszszionális tartályai lehetővé teszik az elszívórendszer alá történő installálást, valamint a gyártósorokba történő csatlakoztatást. Robusztus felépítésűek, megerősített saroklemezekkel, amelyek lehetővé teszik az akár 1200 kg súlyú leghatékonyabb zsákos filter egység felszerelését közvetlenül a prés tartályára. Saját meghajtású keverőlapáttal és programozható munkaciklusvezérléssel vannak szerelve, az anyag biztosabb, beboltozódás nélküli továbbításához.

A prés inaktivitása alatt a lapátok rendszeres időközönként el tudják teríteni a tartályban az anyagot, így biztosítva az optimális telítettséget. Galvanizált acéllemezből készülnek, a legtöbb konkurens gyártó lakkozott vaslemezt használ. Opcionálisak és variálhatóak, Ön kiválaszthatja az elszívórendszeréhez legmegfelelőbb tartályt. Hatféle méretű tartály áll a vásárlók rendelkezésére, 0,7 m3-től egészen 6 m3-ig, az elszívórendszertől függően.

A BRIKSTAR PRÉSEK SOKOLDALÚSÁGA ÉS FELSZERELTSÉGE

Sokoldalúak, többféle anyagot tudnak kezelni anélkül, hogy szükségessé válna a prés időigényes módosítása vagy beállítása. A BrikStar prések automatikusan beállítják a nyomást a présbélyeg befogópofáiban, ezért jól alkalmazkodnak az anyag tulajdonságainak változásához. Az Ön számára ez rövidebb állásidőt, illetve a brikettek állandó minőségét és hosszát jelenti, anyagváltás esetén is. A legtöbb konkurens prés esetében a nyomást vagy az anyag beadagolását a préskamrába manuálisan kell beállítani anyagváltás esetén. Standard verzióban jobban felszereltek a konkurens gépeknél, ez egy jelentős különbség.

A legtöbb konkurens látszólag alacsony ára egyben kevésbé felszerelt gépet is jelent. A megvásárolható kiegészítők pedig nagyon drágák. Ez azt jelenti, hogy végeredményben a konkurens cégek gépeinek végső ára magasabb, mint a BrikStar préseké. Lehetővé teszik az egyéni kialakítást és a fejlesztést speciális felszerelések és kiegészítők segítségével, beleértve a gyártósorokba történő integrálást. A préseiket fel lehet szerelni különféle típusú opcionálisan választható bélyeggel a speciális tulajdonságokkal rendelkező anyagokhoz. Beállítható, hogy Ön az igényeinek megfelelően vezérelje a prést, eldöntheti, hogy a számítógépre hagyja-e a brikettek minőségének és a prés kapacitásának vezérlését, vagy a manuális vezérlési módot választja, a kezelőfelületen lévő beállításokkal.

AZ ALKATRÉSZUTÁNPÓTLÁS ÉS A SZERVIZBIZTOSÍTÁS

A BrikStar prések egyszerűen beszerezhető alkatrészekből készülnek. Így a pótalkatrészek ára és a szervizidő a konkurenciához képest megfizethető. A garanciális idő lejárta után Ön saját maga is el tudja végezni az egyszerűbb beállításokat vagy javításokat. A moduláris építési módnak köszönhetően meghibásodáskor csak egyes részeket kell cserélni, nem a teljes szerkezetet, ez szintén alapvető különbség más gyártó préseivel szemben. Külön szerződés keretében leállási idő nélkül biztosítja a gyár a szervizt a javítási idő szerződéses visszaigazolásával. Az alapvető alkatrészleteket raktárkészletről biztosítják.

A GYÁRBAN TALÁLHATÓ TESZTÉS OKTATÓKÖZPONT

Többféle típusú prés áll rendelkezésre fa, papír, szalma és egyéb biomassza, valamint fémanyagokhoz, kizárólag tesztelési célokra. Igény szerint a mérnöki iroda elkészíti az Ön gyártósorának komplett projektjét az Ön igényeinek megfelelően, beleértve az összes szükséges specifikációt és a teljes gépsor optimálisan méretezett részeit. Megtanítják, hogyan kell a prést beállítani, hogyan kell megfelelően működtetni, és hogyan kell elvégezni a rutin karbantartási munkálatokat. A Briklis gépek magyarországi tradicionális forgalmazója a Csiba Kft. A gépekről további információkat kaphat a www.csiba.hu honlapon, vagy keressen minket személyesen Kőszegen, ahol bemutató gépeink is megtekinthetők.


Tetszett a cikk?