A FEIN új oszcilláló programja

A MultiTalent 250 W-os teljesítményével erőben azt tudja, amit az elődje, a 250 W-os MultiMaster tudott. Természetesen ugyanazzal a csillag felfogással rendelkezik mint a korábbi gép, ily módon ugyanazokat a szerszámokat képes felfogni. A FEIN MultiTalent (FMT) a bevezető az EREDETI oszcilláló gépek professzionális piacára! Az FMT mindkét csomagjához 11 db tartozékot szállít a FEIN – értékes kofferben –, melyek mind a csiszoláshoz, mind a problémamegoldó vágáshoz segítséget nyújtanak.

A továbbfejlesztett Fein MultiMaster 350 W-os teljesítményével vezeti a felújítás és a belsőépítészet oszcilláló gépeinek versenyét. De nemcsak teljesítményben (35%-os növekedés), hanem zajszintben (50%-kal kevesebb) és rezgésben (70%- kal kisebb) is a dobogó legfelső fokát foglalja el ez az oszcilláló gépek legsokoldalúbb problémamegoldó szerszáma! Szabadalmaztatott rezgéscsillapítása, amely a markolatrészt függetleníti a hajtóműtől, továbbfejlesztett hajtóműve, a korábbi 2x1,6°-os szögeltérés helyett 2x1,7°-os amplitúdót biztosít, és a nagy értékű teljesítménytartó elektronika (a legnagyobb terhelés hatására sem csökken a motor fordulata) teszik lehetővé nemcsak a gyorsabb haladást a munkadarabon vagy munkadarabban, hanem a szerszámok jóval hosszabb élettartamát is!

A csillag felfogás ugyanaz mint a korábbi gépeknél és ugyanaz mint a MultiTalentnél, tehát a felhasználóknak nem kell attól félniük, hogy a régi tartozékokat nem tudják használni, ha erősebbre váltanak. A SuperCut gép 400 W-os motorjával és dugattyús hajtóművével egyedüli a kategóriájában. Szándékosan más felfogású szerszámok járnak hozzá, mint akár a MultiMaster, akár a MultiTalent esetében, hiszen a vágószerszámok hosszabbak, mint a „Multi” gépek tartozékainak esetében, melyek használata túlterheléshez vezethetne.

Ezt a gépet nemcsak a belsőépítészet tudja 8 órás vágógépként használni, hanem a karosszériások is dolgoznak vele évtizedek óta, hogy a keményen ragasztott szélvédőt kiszereljék a karosszériából. De létezik a hajósoknak kifejlesztett készlet is, amely sok problémáját oldja meg mind a hajótulajdonosoknak, mind pedig a hajókarbantartással, -felújítással foglalkozó szakembereknek. Természetesen mind a MultiMaster, mind pedig a SuperCut létezik líthium-ion akkumulátoros változatban, ugyanazokkal a teljesítményekkel, mint amit a hálózati gépek is tudnak.

És mivel ugyanazok az akkumulátorok, mint a FEIN új fúrócsavarozó programjában, így szabadon lehet combo készleteket összeválogatni és így kedvezőbb beszerzési lehetőséghez jutni, mint külön akkus gépcsomagok vásárlása esetén!


Tetszett a cikk?