Nagy tudás alapáron

A teljesség igénye nélkül, néhány jellemzőt emelünk ki ezek közül. A MAX 330-nál az alapárba tartozik a PLC-vezérlés, amelynek hatalmas előnye, hogy garantálja a pontos gépbeállításokat, a munkadarab pontos élzárását, illetve megygyorsítja az anyagmegmunkálást is és minimalizálja a problémákat. Ráadásul a MAX 330 PLC-vezérlésével a ragasztózástól a végvágóig minden egység külön irányítható. A polírozóegység szintén az alaptartozék része. Ez az egység garantálja a munkadarabok éleinek precíz polírozását, tisztítását. A polírozó motor teljesítménye 0,24 kW, a polírozó korong fordulatszáma 3000 ford./perc.

A gép fűrészes végvágóegységgel van felszerelve, amely sokkal pontosabban és szebben vágja a panel végein a túlnyúló élzáró anyagokat, mint a pusztán ollós kivitel. A szintbemaró egységben a másolópapucsoknál numerikus kijelző teszi könnyebbé a pontos beállítást. Az egység alkalmas rádiuszos, egyenes és ferde élű szerszámok fogadására egyaránt. Gyakran fordul elő télvíz idején, hogy a kedvezőtlen tárolási körülmények miatt a munkadarabokat fűtetlen helyiségben tárolják, és hidegek. A hideg munkadarab és a forró ragasztó közötti nagy hőingadozás minden esetben rontja az élzárás minőségét.

A MAX 330 éllezáró gép azonban rendelkezik egy speciális előmelegítő egységgel, amely megfelelő hőmérsékletre melegíti az éleket a tökéletes élzárás eléréséhez. Az éllezáró gépváza merev acél szerkezetű. Ez nagy stabilitást kölcsönöz a gépnek, kiküszöbölve a vibráció okozta pontatlanságot és minőségi romlást. A gép a ragasztót közvetlenül viszi fel a munkadarab élére. Tekercsből maximum 3 mm vastag élanyagot, szálból akár 4 mm vastag élanyagot tud felragasztani. Figyelem: 4 mm! Ez kiemelkedő vastagság ebben a kategóriában.

A munkadarabok előtolása automatikus. A nagy munkaasztal 11 db beállítható görgővel lehetővé teszi nagyméretű táblák élzárását is. Ráadásul a kihúzható asztalszélesítő segítségével az ilyen nagyméretű táblák alátámasztása gyerekjáték. A tefl onbevonattal ellátott ragasztótartály 1,1 kg kapacitású, 5 fűtőpatront foglal magába, és rendelkezik egy hőmérséklet-szabályzóval és automata készenléti üzemmóddal. Az elektronikus hőfokszabályzó rendszer automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, ha nincs használatban a gép.

Ezzel időt és költséget takaríthatunk meg. A felső és alsó szintbemaró egységnél a marófej cserélhető (fózolós/rádiuszos) késekkel van felszerelve. A másolótárcsa numerikus kijelzővel rendelkezik a pontos beállításokhoz. A speciális másológörgő-kialakítás megakadályozza az élek sérülésének a lehetőségét, ezzel is biztosítva az élzárás magas minőségét. Ez csupán néhány lényeges műszaki jellemző. A magas műszaki tudás mellett a gép remek áron debütál a magyar piacon. Kérje ajánlatunkat!


Tetszett a cikk?