5 tengelyes megmunkálás

Az 5 tengelyes orsó 12 kW, illetve 15 kW-os teljesítménnyel is elérhető, amelynek 24 000 1/perces maximális fordulatszáma kiváló felületi minőséget garantál maráskor, fúráskor és fűrészelés során egyaránt, történjék az bármilyen szögben. Határtalanul sokoldalú megmunkálást nyújt a H50 fúróegysége. A 18 db (14 függőleges és 4 vízszintes) fúróorsó egyesével lehívható. Az orsók X- és Y-irányban dolgoznak.

Az orsók és az integrált nútfűrész aggregát a fokozatmentes fordulatszám-szabályozással igen rövid gyártási ciklust eredményeznek. A munkaasztal kialakítható 6, 8 vagy akár 10 konzollal is. Annak függvényében, hogy az alkalmazás során mire lenne szükség, választhatunk azon 3 konzolrendszer közül, melyek már hosszú évek során bizonyították magas minőségüket. A rendszerek automatizáltságának foka különböző. A különféle méretű és formájú munkadarabokhoz tökéletesen illeszkedik a rendszer. Gyorsan, egyszerűen és igen nagy pontossággal munkálható meg a legnehezebb munkadarab is.

A profit H50 x-motion modelljei nehéz kivitelű konzolasztallal rendelkeznek. Ez az optimális gépszerkezet elsősorban az ablak-, ill. keretgyártás során jelent előnyt. Vibrációmentes megmunkálást és biztonságos munkadarab-rögzítést tesz lehetővé. A tömlő nélküli elszívóasztal igazodik a munkadarab méretéhez és alakjához. Bármilyen elképzelhető formájú munkadarabot képes a vákuumpapucsok sokasága rögzíteni. A konzolnál lévő lézer, ill. LED segíti a gyors beállítást. A beállítást számítógép számítja ki, és a nagy, illetve nehéz munkadarabok ki- és berakását segédszerkezet teszi könnyebbé. Így a gép 1 kezelővel is működtethető. A 24 szerszámhellyel rendelkező szerszámtár együtt halad a székezettel. Mindig ott található, ahol éppen szükség van rá.


Tetszett a cikk?