Ezek rendes eszközök!

Elég, ha csak az eszközökre gondolunk, melyek a mester leghűbb társaként formálják tökéletessé az elemeket. Az ilyen szerszámoknál elengedhetetlen a felhasználóbarát, szakszerű kialakítás és a maximális megbízhatóság. A STIHL mindig is arra törekedett, hogy munkagépei a könnyű kezelhetőség mellett sok-sok év után is biztosítsák a tőlük megszokott magas teljesítményt. A STIHL legújabb generációja is garantálja a márkától megszokott minőséget, hiszen ezeket a gépeket nemzedékekre tervezték. Ismerje meg a STIHL szárazüzemű takarítógépeit, melyek egy-egy munka végeztével kitűnő segítséget nyújtanak a műhelyben és annak környezetében.

A fűrészpor és a faforgács bizony vitathatatlanul hozzátartoznak a fa megmunkálásának folyamatához. Bár az illatuk csodálatos, egy idő után mégis csak koszt jelentenek a munkavégzés helyén. Sajnos maguktól nem tűnnek el, ezért szükség van egy kitűnő eszközre, ami precíz takarítást tesz lehetővé a mester számára. Így mindig tökéletes körülmények között folytatódhat a munka. Ebben nyújtanak segítséget a professzionális teljesítményt garantáló STIHL szárazüzemű takarítógépek, a STIHL SE 62 típusú porszívók és a STIHL KGA 770 típusú akkumulátoros seprőgépek. A STIHL porszívó kitűnően alkalmazható faforgács, fűrészpor, piszok és folyadékok eltávolítására. Legyen a felhasználási terület a műhelyen belül vagy akár kívül. Tetszés szerint választhatunk száraz vagy nedves porszívózás közül. A szívócső gyors átcsatlakoztatásával pedig a berendezés fúvófunkcióra is képes.

Az eszköz további nagy előnye, hogy számtalan szívófej rendelhető hozzá, amelyek jól alkalmazhatók a legkülönfélébb felhasználási területeken is. A STIHL akkumulátoros seprőgépei is hasznosak lehetnek az asztalosműhelyben. Ideális társ a belső és külső térben található nagyobb felületek tisztítására. Innovatív kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és irányítható. Nagyméretű tartálya pedig nagy mennyiségű szemét tárolására képes. Nem jelent gondot számára a durvább, nehezebb és nedves szennyeződések feltakarítása sem. Az akkumulátoros berendezés nagy előnye, hogy nem kell a vezetékkel bajlódnunk, ráadásul zárt környezetben is kitűnően alkalmazható, hiszen nem bocsát ki füstgázt. A legújabb típusok már különösen hosszú munkaintervallumon belül is alkalmazhatóak. Mindkét STIHL gép tökéletes társ tehát az asztalosműhelyekben felmerülő teendők elvégzéséhez. Tegyen egy próbát és tapasztalja meg személyesen a STIHL gépek erejét és megbízhatóságát. Ne feledje, a STIHL berendezéseket nemzedékekre terveztük!


Tetszett a cikk?