Martin T60C – biztonságos és precíz

AZ ÚJ MARTIN T60C-VEL, BIZTONSÁGOSAN ÉS PRECÍZEN

Az új MARTIN T60C körfűrész egyesíti a gazdasági hatékonyságot, a funkcionalitást és a teljesítményt. Egy kompakt osztályba sorolható lapszabászgép, prémium képességekkel. Az új modell színes, 3,5"-os TFT kijelzővel felszerelt vezérlőpanelt kapott, szemmagasságban elhelyezve. A vágás segédprogrammal kiegészített vezérlés, nagyban megkönnyíti a gépkezelő dolgát, segítségével az állítási idő jelentősen lerövidül.  

Elegendő megadni az alkatrész hosszát és szélességét, a beépített szoftver kiszámítja a hosszütköző beállítási paramétereit, így a munka gyors, pontos. A rendszer a szögvágások pontosságát is garantálja, a fűrészlap döntése esetén automatikusan megadja a hosszütköző módosítandó beállítását. Számos beállítási adat eltárolható, köztük a fűrészlapok méretei is, ez nagyon hasznos szerszám cseréjekor. Rendkívül praktikus felszerelés a kezelő oldalról kézi kerékkel beállítható vezetővonalzó.

A 130 mm-es maximális vágási magasság és az 1350 mm-es vágási szélesség megfelel a legtöbb felhasználó igényének. Az egyedi konfigurációk lehetőségével és a kiegészítők széles választékával pedig magasra helyezi a mércét a T60C. A gép minden egyes összetevője szilárd és tartós, ahogyan ez el is várható egy MARTIN-tól. Elérhető áron kínál gazdaságos és pontos munkavégzést, kezelőbarát kialakítást, és hagyományosan kiváló minőséget. 

A T60C színes, 3,5"-os érintőképernyős központi vezérlőpanellel rendelkezik. Erről azonban nemcsak az "elvárható" motoros lapemelési-döntési funkciókat állíthatjuk be, hanem a beépített ipari számítógép lehetővé teszi számos beállítási paraméter eltárolását, illetve vágási segédlet funkciót is magában foglal. 

A vezetővonalzón található ütköző pontos beállításához is leolvashatók az adatok a vezérlőpanel képernyőjéről. 


Tetszett a cikk?