A függetlenség új generációja

Emellett az új "PowerSelect" rendszerrel a Festool megadja a vonzó, rejtett költségek nélküli, személyre szabott választás és vásárlás szabadságát is. A Festool akkumulátoros gépeit egyaránt jellemzi a tartósság, a precizitás és a teljesítmény, emellett kiemelkedő jelentőséget kap az ergonomikus munkavégzés és az intelligens, hatékony energiafelhasználás. "A Festool az új akkumulátoros gépválasztékával az intelligenciára, a hatékonyságra és a tartósságra koncentrál.

Ennek érdekében a már kipróbált és bevált EC-TEC motor technológia és a legkorszerűbb cellatechnológia összjátékát helyezzük a középpontba" – mondja Patrick Haußmann, a Festool termékmenedzsere. A Festool a végfelhasználói számára biztosan megtérülő befektetést kínál, ahogy Patrick Haußmann mondja: "akkucsomagjaink és gépeink már évek óta kompatibilisek. Ez egy egységesen használható rendszer, igaz ez még abban az esetben is, ha a régebbi akkumulátorokról beszélünk (NiCd és NiMH). Ezeket a régebbi akkukat is lehet használni a jelenlegi Li-ion akkus generációhoz."

A Festool-nál a fejlesztések során mindig az ember, a végfelhasználó áll a középpontban. "Minden egyes gép fejlesztésénél szoros együttműködésben dolgozunk műhelyekkel, szakemberekkel. Ennek egyértelmű az előnye, hiszen folyamatosan hozzáigazítjuk a felhasználói igényekhez a gépeket a fejlesztések minden egyes szakaszában, így érthetjük meg mind a felhasználók, mind a szakkereskedők mindennapi igényeit" – fejtette ki álláspontját Patrick Haußmann.

POWERSELECT – AZ UTÓLAGOS VÁSÁRLÁS CSAPDÁJA NÉLKÜL

2015 januárjától a Festool a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja, annak érdekében, hogy csak azt vásárolja meg amire valóban szüksége van, és pontosan akkor, amikor szüksége van rá, az utólagos vásárlás csapdája nélkül. Legyen az egy "Plus" verzió, amely tartalmazza a választott akkumulátoros gépet, akkucsomagokkal, töltővel és tartozékokkal. Vagy akár lehet a "Basic" verzió, mely csak a gépet foglalja magában SYSTAINER-ben. Ez a változat lehetővé teszi a már meglévő akkumulátorok és töltők használatát. "A PowerSelect egy új, igazságos rendszert kínál a végfelhasználóinknak. Ez a rendszer ugyanis lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok és a töltő egy későbbi időpontban kerüljön megvásárlásra, hozzáadott extra költségek nélkül. Így Basic verzió + 2x akkumulátor + töltő ára minden esetben meg fog egyezni a Plus verzió árával. Ezt úgy értük el, hogy a töltő és az akkumulátor árát kevesebb, mint a felére csökkentettük 2015-ben (a 2014-es nettó listaárakhoz képest)" – erősítette meg Patrick Haußmann. Az árak természetesen szakkereskedőkként eltérőek lehetnek. 

Függetlenség a rendszerrel

A Festool egyedülálló szolgáltatáscsomagját, a SERVICE all-inclusive-ot is kínálja az "unplugged" termékválasztékhoz. Az alábbi szolgáltatások tartoznak a csomagba:

  • 36 hónap költségmentes szerviz,
  • 36 hónap lopás esetére szóló biztosítás,
  • 7 napos pénz-visszafizetési garancia és
  • 10 év pótalkatrész-garancia (a modell gyártásának leállításától számítva).

Új és különleges szolgáltatás 2015. 01. 01-től, hogy a SERVICE all-inclusive garancia érvényes az összes Li-ion akkura és töltőre, előzetes regisztráció nélkül. Igazolás a vásárlást igazoló számlával. 

A Festool "unplugged" akkumulátoros termékválasztéka elérhető a szakkereskedői hálózatban országszerte. További információ a www.festool.hu/unplugged oldalon 2015. 01. 19-től. 


Tetszett a cikk?