KAPPA AUTOMATIC CLASSIC - Hatékony vágás, prémium minőségben

A Format-4 Kappa Automatic elnevezés az osztrák Felder Csoport fűrészgép-kínálatának csúcsát jelöli. A tiroli márkára jellemző minőségi kivitel és az ebből következő hosszú élettartam ezeknél a „nehézgépeknél” is könnyű kezelhetőséggel párosul. Így lesz kimagasló a termelékenység, a gondos tervezésnek köszönhetően a lehető legkisebb helyigény és belátható beruházási költségek mellett.

A Kappa Automatic Classic széria mindent tud, amit az átlagos felhasználó igényel és ár-érték arány tekintetében is kimagasló.

A részletek meggyőzőek. Fokozatmentesen szabályozható az előtoló-sebesség egészen a maximális 40 m/min-ig. Abszolút megmunkálási méretpontosságot garantál az anyagkitolón lévő precíz mágneses mérőrendszer. Közvetlenül a fűrészkocsira szerkesztett, így igen hatékony elszívó rendszer tiszta munkakörnyezetet szavatol.

A könnyű kezelhetőség pedig nemcsak a 15”-os korszerű érintőképernyős vezérlésnek köszönhető (mely hálózatba köthető), hanem olyan műszaki csemegéknek, mint a légpárnás asztal, a járó motornál állítható elővágó, és a vágási hossz előválasztás. Ezek a műszaki megoldások nemcsak a kezelő dolgát könnyítik, hanem a munkát is gyorsítják, hatékonyabbá teszik a táblafelosztást. Ahogy a 68 mm-es maximális átvágási magasság is: több tábla egyszerre történő fűrészelése természetesen nem jelenthet problémát. A táblaleszorító rendszer nyomása az alapanyagnak megfelelően állítható, a már említett légpárnás asztalnak is köszönhetően a sérülésmentes gyártás így lesz garantált.

A Format-4 Kappa Automatic Classic 7.5 kW -os (10 LE) főmeghajtó motorral és külön motorral hajtott 0.75 kW -os elővágóval rendelkezik. A gépcsalád kétféle méretben készül, 3200 mm-es, illetve 4300 mm-es vágáshosszal is elérhető, ennek megfelelően a táblaszorítók darabszáma 5+1 vagy 6+1 lehet.

A Felder Csoport gépeinél nemcsak maga a gépgyártás, hanem a finanszírozási lehetőségek is személyre szabottak. A legmodernebb gyártástechnológiák és szigorú termelési szabványok mellett a jól kiépített szervizhálózat is rendelkezésre áll, ezek együtt biztosítják a gépek állandó használati készenlétét és pontosságát. A díjnyertes design csak hab a tortán.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-augusztus-35


Tetszett a cikk?