Extrém nyomaték fúró – csavarozási munkák esetében

Számos faipari és főképp ácsipari munka esetén eljön az a pont, ahol vagy kevés a nyomaték fúráskor, csavarbehajtáskor, vagy az elektromos szerszám nem kontrollálható eléggé a megmunkáláskor. A túl nagy nyomatékot nem könnyű uralni egy nem eléggé átgondolt elektromos kéziszerszám esetében.

Egy bizonyos ponton minden akkus fúró-csavarozó gép eléri teljesítőképességének határát. A Metabo azonban kitágította ezeket a határokat: az akkus fúró-csavarozó gépekhez használható PowerX3 magas forgatónyomatékú előtéttel ezentúl az iparosok óriási erővel dolgozhatnak, egészen 120 newtonméterig (lágy). Fagerendák előfúrás nélküli felcsavarozása 12x600 mm-es csavarokkal, vagy előfúrással 16x800 mm nagyságú, végig menetes csavarok behajtása – mindezt egy iparos nehéz speciális csavarozó gép nélkül és távol egy elektromos hálózattól csak a Metabo akkus fúró-csavarozóval és a PowerX3 előtéttel tudja megvalósítani.

Háromszor nagyobb forgatónyomaték, háromszor nagyobb csavarozási erő: mindezt egy kompakt hajtómű teszi lehetővé, amit a felhasználó egyszerűen a fúró-csavarozó gépre felhelyez. A gyorsszorítóval ellátott előtét biztonságosan és stabilan ül a gépen. Egy meghosszabbított
kézi fogantyúval tudja a profi felhasználó ezt a mérhetetlen erőt kordában tartani. Az alumínium présöntvényből készült, robusztus hajtómű helytáll még a legkeményebb építkezésen is. Az előtét minden új Metabo LTX akkus-csavarozóhoz csatlakoztatható. Az előtét a hálózatról működtetett gépek erejét is – mint pl. a BE 75-16 gépét is – megháromszorozza.

Tökéletes együttműködés a Quick gépekkel

 Különösen a BS 18 LTX Quick fúró- csavarozó géppel mutatja meg a magas forgatónyomatékú előtét, hogy az akkus gépek ma már milyen erősek és sokoldalúak lehetnek, valamint milyen kényelmesen használhatóak. Az iparos szakember másodpercek alatt alakítja át gépét csavarozó készülékké, fúrógéppé, vagy akár rendkívül erős, magas forgatónyomatékú csavarozóvá.

Metabo Hungária
Szerszámforgalmazó Kft.
H-1103 Budapest, Noszlopy út 30.
Szerviz és vevőszolgálat:
+36-1/434-22-25
Tel.: +36-1/434-22-20
E-mail: info@metabo.hu
www.metabo.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-oktober-30-31


Tetszett a cikk?