ESSETRE ácsipari CNC-központok

A faipari szerkezet gyártókat, az ácsipart is elérték már a CNC megmunkáló központok, és hazánkban is egyre többen használják ezen megoldásokat. Az előregyárthatóság, a pontosság, a számítógépes tervezhetőség és a gépvezérlés mind-mind olyan előnyei ezeknek a megmunkáló berendezéseknek, amelyek a versenyképesség oldaláról nyitottak teret elterjedésüknek.

Az egyik patinás megoldásszállítója a területnek az ESSETRE, amely nem csupán egy a tucatnyi frissen alakult gépgyártó palettáján. Az ESSETRE cég 1979 óta foglalkozik faipari gépek gyártásával,  ezen belül kiemelten az intelligens, speciális ácsipari rendszerek fejlesztésével, tervezésével és gyártásával. A megmunkáló rendszerek fejlesztése során az innováció és a megbízhatóság a két legfőbb tervezési szempont. A cég a gyártási folyamat kialakításánál a lehető legoptimálisabban választja meg a saját gyártás és a beszállítók arányát. Ebből következik, hogy a gépek az elérhető legmodernebb hidraulikus, mechanikus és informatikai alrendszerekkel  készülnek, ugyanakkor a gépek lelkét jelentő megmunkáló motor házon belül készül. Ez teszi lehetővé az általánosnál magasabb minőséget, a stabil, azonnal reagálni képes szervizhátteret, ezáltal a felhasználó kompromisszummentes kiszolgálását.

Az ESSETRE megmunkáló központok szoftvernyelve magyar és kivétel nélkül rendelkeznek CE-normával.

Az ESSETRE kínálatában számos típus megtalálható, amelyek felhasználási területek, felszereltségük, megmunkáló tengelyeik számában térnek el egymástól. Az ESSETRE kínálatában általában a 4 tengelyes gépektől találunk megoldásokat, a kínálat többsége 5 tengelyes, de természetesen magasabb szabadságfokú berendezések is rendelkezésre állnak. A gépek közöt t vannak kife - jezet ten a z ác sipar komplex megmunkálására kifejlesztett berendezések, mint például a Techno TURN egyfejes, 6 tengelyes megmunkáló központ. A Techno TURN 6 tengelyes CNC ácsipari megmunkáló központ minden-egyben felépítéssel bír. A megmunkáló egység fix, de a mozgó munkadarab körül 360°-ban forgatható. Így a legspeciálisabb munkadarabok is egy menetben munkálhatók meg. Rendkívüli mér ték ben testre szabható gép, elérhető áron. K isebb méret ű, de speciá lis megmunkálást igénylő munkadarabok esetén kiemelkedően termelékeny.

A kínálat az ácsipar mellett a faházgyártókat is kényezteti célberendezéseivel és természetesen a nagyüzemi megoldások mellett a kis- és középüzemi feladatokhoz tudnak hatékony és professzionális megoldásokat ajánlani. Az ESSETRE berendezések magyarországi forgalmazója a Csiba Kft. A gépekről további információkat kaphat a www.csibakft.hu honlapon, vagy keressen minket személyesen Kőszegen.

Csiba Faipari Szolgáltató Kft.
9730 Kőszeg, Kövecses dűlő 0201/91.
Tel.: 94/562-050. Fax: 94/562-052
E-mail: info@csibakft.hu
Web: www.csibakft.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-oktober-44


Tetszett a cikk?