Leitz-megoldások új dimenziókban

A Leitz innovációi évtizedek óta piacvezető szerepet töltenek be. Mindig egy lépéssel előbb járnak versenytársaiknál. Kreatív megoldásaik biztosítják a minőséget és a hatékonyságot, így garantálva azt, hogy gyorsabbá, rugalmasabbá és költséghatékonyabbá teszik a gyártási folyamatokat, és biztosítják a legmagasabb minőséget partnereiknek. A Leitz a Ligna 2017-en ismét bemutatja innovációs erejét.

FENNTARTHATÓSÁG

A Leitz az iparág első tagja, mely saját bevonatrendszert fejlesztett ki. A Marathon nagy teljesítményű bevonatunk jelentősen megnöveli az eszköz élettartamát és javítja a termelékenységet. A vékony fűrészlap technológiával a Leitz szintén azt bizonyítja, hogy a feldolgozás során csökkenthető az anyagfelhasználás.

RUGALMASSÁG

A személyre szabott termékeiknek jó példája a Hibrid-, az Integrált- és a RipTec-technológia. A ProFix és a ProFix C újratervezhető, állandó átmérőjű szerszámozási rendszerei, a Pro-filCut Q cserélhető késes rendszerével kombinálva, testreszabott és hatékony megoldást kínálnak. Ez a sokszínűség páratlan a piacon.

TERMELÉKENYSÉG ÉS HATÉKONYSÁG

A L eitz ProfilCut Q P remium az iparág leggyorsabb profilszerszámozási rendszere. A felhasználók ugyanolyan számú foggal képesek nagyobb vágási sebességet elérni, nagyobb termelékenységet és jobb teljesítményt elérve. A szerszám élettartama jelentősen növelhető a Marathon bevonattal.

A Leitz EdgeExpert gyémánt szerszámai egy másik megoldást kínálnak a nyereséges termelésre. A megmunkáláson túl a Leitz a gyártási folyamatok optimalizálására is összpontosít. Erre példa a Bril-lianceCut fűrészlap, ami egy teljes munkafolyamatot kiküszöböl. Két szerszámozási rendszer kombinációjával a feldolgozás minőségének és költséghatékonyságának tökéletes szintézise. A Leitz Hibrid-technológia egyesíti a carbide szerszámok és a gyémánt vágóélek nyújtotta előnyöket. A teljesítmény és a hatékonyság további javítását pedig, a Leitz Integral szerszámai nyújtják, melyek a nagyolás és a készremunkálás folyamatát egy munkamenetbenteszik lehetővé.

SZAKKÉPZETTSÉG

Csak az ember, a gép, a munkadarab és a szerszám tökéletes kölcsönhatása biztosítja az optimális minőséget és hatékonyságot, ami kritikus a gazdasági sikerhez. Több mint 140 éves tapasztalattal és folyamatismerettel a Leitz az ideális választás a gyártási folyamat biztonságához és hatékonyságához, főleg az egyedi elvárások esetén. Fedezze fel, hogyan folytatja a Leitz az innováció útját a Ligna 2017-en. Látogasson el a 15. csarnok F16-os standjára, ahol bemutatják legfrissebb technológiai megoldásaikat.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


leitz-megoldasok-uj-dimenziokban


Tetszett a cikk?