Megoldások új dimenziókban

A Leitz ismét lenyűgözte a világvezető faipari szakvásárra látogatókat. A szerszámgyártó cég egy sor újdonságot mutat be, mellyel fokozható a vállalkozások hatékonysága, és rendszerszemléletű megoldásaik a fejlődés irányát mutatják be.

A gyártás új korszaka, az Industry 4.0 új lehetőségeket kínál a gyártási folyamatok és a használt eszközök előállításához. A jövőben a szerszámok nemcsak a munkadarab feldolgozásának minőségéért felelősek, hanem központi információs közeggé is válnak a komplex gyártási folyamatok és a hatékonysági feldolgozás irányítására.

Ez megmutatkozott a szerszámokban tárolt információs megoldásokban is. Egy másik irányzat, melyben a Leitz kiemelkedő szerepet nyújt, az a gyémánttechnológia. Az egyre magasabb minőségi elvárások és a növekvő termelékenység iránti igény új megoldások kifejlesztésére sarkallta a fejlesztőmérnököket. Ez számos előremutató megoldást jelent a különböző iparágakban használt szerszámoknál.

Az új dimenziókat feltáró fejlesztésekről folyamatosan számolunk be az év folyamán. Az egyes területeken végrehajtott fejlesztések részletes bemutatása egy összefoglalóban nem prezentálható. Ezért a cikksorozat egyes elemeit érdemes a későbbiekben keresni.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


leitz-ligna-2017-megoldasok-uj-dimenziokban


Tetszett a cikk?