Élen az ablakgyártó trendekben

A Leitz ablakgyártó szerszámait vizsgálva világosan kitűnik, hogy az elmúlt másfél évszázados gyártói tapasztalata minden szerszámukban megmutatkozik. Az előremutató technológia mögött számos high-tech fejlesztés áll, mely nemcsak önmagában a szerszámokat érinti, hanem a nyílászárógyártás komplex rendszerét is.

A megmunkálás egyik alappillére a ProfilCut Q, mely a legmagasabb minőségi elvárásokat is könnyedén teljesíti. A szerszám akár 120 m/sec élsebességgel is dolgozhat, ami lehetővé teszi a nagyobb előtolási sebesség használatát változatlan felületi minőség mellett. A CNC-gépekkel végezhető korszerű sarokkötési megoldás, a PlugTec, lehetővé teszi a gyártás hatékonyságának növelését is. Nincs szükség külön kötőelemek beszerzésére, beépítésére, mindezzel időt takarítva meg a gyártási folyamat során.

A RipTech-technológia megszünteti a szálkiszakadásokat, Inegrál szerszámban alkalmazva, akár egy munkamenetben tökéletes minőségű felületet gyárthatunk. Sőt, használatával a sarokkötések ragasztási szilárdsága is jelentősen javul.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


elen-az-ablakgyarto-trendekben


Tetszett a cikk?