Az újgenerációs fűrészek

A Leitz a LIGNA 2017-en bemutatta felülvizsgált és bizonyos részein újonnan tervezett fűrészprogramját. Az újradefiniált teljesítménykategóriákban fontos szerepet kapott a minőség, a termelékenység és a fenntarthatóság.

A Leitz Premium fűrészlapjai új minőségi szabványt állítottak a laptermékek feldolgozásában, jelentősen megnövelve az élettartamot és a csökkent zajkibocsátást. A Leitz Premium fűrészlapok akár 30 százalékkal magasabb teljes élettartamot érhetnek el a hagyományos technológiákhoz képest. A kiváló minőségű lézermetszések új csillapító anyaggal vannak feltöltve. Az eredmény nagy stabilitás és csendes futás.

A Leitz RazorCut a verhetetlen megoldás a laminált laptermékek számára. Ezzel a fűrészlappal számos különböző anyagot lehet vágni kiváló eredménnyel. A Leitz BrillianceCut kiváló eredményeket nyújt az akril, a Corian® és sok más különböző munkadarab feldolgozásában. Az eredmény a sima vágási felület és a kipattogzásmentes élek. A Leitz Katana többféle anyag, mint például Multiplex, rétegelt lemez, tömörfa, méhsejtes panelek, tömörfa pro lok és vékony falú műanyag pro lok feldolgozására készült. Speciális foggeometria és innovatív fogkombináció biztosítja a szakadásmentes felületeket.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


az-ujgeneracios-fureszek


Tetszett a cikk?