eXtra mobil – eXtra stabil

Az asztalosoknak most már megvan a lehetőségük keményfakötések előállítására egy kézi irányítású géppel – gyorsan, egyszerűen, precízen.

A DOMINO XL MEGY A MUNKA- DARABHOZ ÉS NEM FORDÍTVA
Az új DOMINO XL rendkívül stabil kötések előállítására képes, a – maximum 14x140 mm-ig – rendelkezésre álló dübelekkel. A munkadarabot többé már nem szükséges a telepített gépekhez szállítani, mert az új DOMINO XL dübelmaró a helyszínen végzi el a feladatot. A DOMINO XL lehetővé teszi az egyedi darabok vagy kis sorozatok gazdaságos gyártását is.

GYORS, EGYSZERŰ, PRECÍZ

A DOMINO XL gyorsan és könynyedén beállítható, köszönhetően a számos beállítási lehetőségnek, úgymint:

  • variálható marási mélység (15 mm–70 mm);
  • a marási magasság gyors beállítása a különböző anyagvastagságokhoz;
  • precíz gérmarás, beosztás szerinti vagy fokozatmentesen állítható marásszög-beállítással;
  • innovatív ütközőrendszer.

A DOMINO-rendszer minden alkalmazáshoz biztosítja a megfelelő dübelt: különböző méretekben, két fafajtából a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz, továbbá tetszőleges hosszra vágható, 0,75 m-es rúd formájában is. A rendszer lehetőségei szinte korlátlanok: a lap-, a keret- és a korpusz-összekötéstől kezdve egészen a stabil bútor, állvány és ajtó készítéséig.

NEM LAPOS – NEM KEREK – EGYSZERŰEN DOMINO

A DOMINO dübelek egyesítik a kerek és a lapos dübelek összes előnyét. A dübelezés ezáltal ugyanolyan stabil, mint a csaphornyos kötés. A kézi marók esetében egyedülálló a szabadalmaztatott ingamozgási elv, amely lehetővé teszi a visszaütésmentes és ezáltal kifogástalanul pontos munkavégzést. Furatok marása lehetséges egy ütemben az egyidejű forgó- és oszcilláló mozgás révén. Az eredmény egy abszolút precízen mart furat. A DOMINO dübelmarók szükség esetén pontosan hozzáigazítják a lyukakat a dübelhez. A dübel különleges vájatgeometriája gondoskodik a tökéletes illeszkedésről. Újdonság: már elérhetőek a DOMINO oldható sarok- és felületi összekötő elemei!

DOMINO XL A RENDSZERBEN

A Festool kiegészítők széles skáláját kínálja a DOMINO-rendszerhez, úgymint: körütköző, lécütköző, harántütköző. A különböző ütközőkkel a bonyolult alakzatok is könnyedén összeköthetőek. A rendszertartozékok kompatibilisek mind a DF 500-zal és az XL DF 700 DOMINO dübelmaróval. 


Kapcsolódó dokumentum:


a-festool-domino-xl-df-700-dubelmaroja-extra-mobil-extra-stabil


Tetszett a cikk?