Egy lépéssel előrébb a bútorgyártásban I.

A Leitz a bútorgyártók számára olyan optimális szerszámmegoldásokat kínál, melyek a teljes gyártási folyamat hatékonyságát növeli minőségi kompromisszumok nélkül. A három részből álló cikksorozat ezen fejlesztéseket mutatja be.

A RazorCut körfűrészlapokkal egy vágásnak elégnek kell lennie. A fűrész az alacsony rezgésszámú lézercsillapítók és a szabálytalan fogúak kombinációja a kiváló minőségű, finomszemcsés lapkákkal ötvözve tökéletes vágásfelületet biztosít. Egy vágás elég ahhoz, hogy a melamin bevonatot is kitöredezés nélkül átvágja, nincs szükség tisztító vágásra. Az egyműveletes fűrészelés jelentősen felgyorsítja a szabási műveletet. A DT PLUS zerspaner használata szintén csökkenti a bútorgyártás költségeit is.

A teljesen új élkiképzés miatt a szerszám a teljes élettartam alatt állandó vágási szélességgel használható. A megnövelt élezési felületek akár 12-szeri élezést is lehetővé tesznek, ezáltal maximális hatékonyságot biztosítanak. A változó fogtávolság-kialakítás, az innovatív vágóélgeometria és a szerszámtest együttesen alacsony zajszintet és rezgést eredményeznek.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis- Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


egy-lepessel-elorebb-a-butorgyartasban-i


Tetszett a cikk?